zamansiz velet
Yeni Üye
Selamın aleyküm kolay gelsin benim şöyle bir problemim var mb120 TV Vestel görüntüsü geliyor tekrar kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim full yazılım sorunu çözer mi yoksa tamirciye mi götüreyim tv yi.
üstat yazılımlar cihaza özeldir bana seri bilgisi atarsan yardımcı olurum. Ayrıca cihazdaki sorun nedir.?Sota usta daha önce vestel 43F9500 için full yazılım vermişsin bende iki gündür bekliyorum mumkunse verirmisiniz teşekkürler
bende yokSelamın aleyküm kolay gelsin benim şöyle bir problemim var mb120 TV Vestel görüntüsü geliyor tekrar kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim full yazılım sorunu çözer mi yoksa tamirciye mi götüreyim tv yi.
![]()

Nasıl yapacağım ustam tamirciye mi götüreyim o zaman nereden bulabilirim full yazılımını
Biraz bekleyin ömer usta dönüş yapsın ona göre hareket edersiniz.Nasıl yapacağım ustam tamirciye mi götüreyim o zaman nereden bulabilirim full yazılımını
Tamam ustam beklemedeyim teşekürler.Biraz bekleyin ömer usta dönüş yapsın ona göre hareket edersiniz.
yazılım linkini bildirim çanına yolladım yazılımı yükledikten sonra sonucu yaz.Sota usta logo gelip acilmiyor
![]()
Elimizde her zaman %100 uyumlu yazılım olmuyor ürün kodu tutan yazılımlarda çoğu zaman uyuyor ama sende uyumadısota usta yazılımı attım siyah ekran olarak kaldı logo gelmiyor sanki siyah ekran olarak açılıyor teşekkürler
Selamın aleyküm kolay gelsin benim şöyle bir problemim var mb120 TV Vestel görüntüsü geliyor tekrar kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim full yazılım sorunu çözer mi yoksa tamirciye mi götüreyim tv yi.
![]()
Teşekkür ederim ustam kolay gelsin eve gidince deneyeceğim*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***