Normal menüden hbbtv kapatmama rağmen servis menüsünde açık görünüyorservis menüsünü atar mısın.?
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.![]()
slm ustam benim tv bu hiçbir parçasında değişim olmadı sorun şu ki internete bağlandığım zaman tv açılıp kapanmaya başlıyor
ana kart mb211 v.0 sorduğum zaman yazılım dediler. acaba yazılım mıdır , yazılımsa yardımcı olabilir misin.
Tvde hbb özelliğinin var olduğunu gösteriyor.Normal menüden hbbtv kapatmama rağmen servis menüsünde açık görünüyor
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.![]()
Merhaba
Vestel 43ua8900
Sürekli vestel logosu geliyor sonra kapanıyor. Bazen kendiliğinden kapanıyor. Yazılım kurmayı deneyeceğim elinizde varsa.
Teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.MB82S MODELİ İÇİN KURTARMA YAZILIMI MEVCUT MU ACABA
cevabınızı tam anlayamadımLinkteki ilk mesajı okuyunuz.
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA
konunun 1. mesajında yazılım talep sablonu var ona göre yazılım isteyin.cevabınızı tam anlayamadım
ya biraz acemiyim yardımcı olur musunkonunun 1. mesajında yazılım talep sablonu var ona göre yazılım isteyin.
televizyonundaki sorun nedir.? hiç parça değişimi yapıldı mı.?ya biraz acemiyim yardımcı olur musun
parça değişimi yapılmadı , sorun internete bağlandığım zaman kendi kendine kapanıp açılmaya başlıyor. sonra internet devre dışı kalıyorya biraz acemiyim yardımcı olur musun
Bir türlü security hatasını gideremedim, yardımlarınızaTvde hbb özelliğinin var olduğunu gösteriyor.