servis menüsünü atar mısın.?Selam, ssiptv de back to safety güvenlik uyarısı alıyorum, hbb tv yi kapattım ama düzelmedi, bir öneriniz var mı?
gerekli bilgileri buraya ekleyinMerhabalar hi level 49fil403 Samsung panel televizyonum var. TV for android yazısından yeniden başlatıyor sürekli. Elimde full yazılım vardı fakat eskiden yükleyip çalıştırıyordum. Şimdi yüklemeye çalıştığım da 1# error diye hata veriyor ya elimdeki yazılım bozuldu ya da donanımsal bir arıza var. Rica etsem elinde yazılım olan biri bana atabilir mi ?
sorun nedir.?Selam hayırlı günler iyi çalışmalar arkadaşlar. Vestel 50 FD 7300 FULL YAZILIM rica ediyorum
![]()
![]()
![]()
kurtarma yazılımını gönderdim.Dostlar ekranda TELEFUNKEN yazisi kaliyor ve acilmiyor full yazilimi varsa atabilir misiniz tesekkurler simdiden cevap icin![]()
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
yazılım alabilir miyim teşekkürler lamba yanıp sönüyor açılmıyor
![]()
Kurtarma yazılımını gönderdim.![]()
43hl500 tv komple orjinal, daha önce de açılmıyordu yazılım atıp açmıştım ama şuan elimde yok. Gene lambasi yanip sönüp açılmıyor. Yazılım talep ediyorum. Teşekürler
verdiğim yazılım full elimde %100 uyumlu yazılım yoktu uyum sağlaması muhtemel yazılım verdim o yüzden arşivleme.Hocam benim sorunum yazılım atmadan çözüldü. Bu bana verdiğin yazılım kurtarma yazilimi olarak mı geçiyor? Ona göre yedekleyeyim dursun kenarda. Çok sağolun bu forum bazen hayat kurtarıyor![]()
Vestel yazısındasorun nedir.?
sorunu en başta yazsaydın yazılımı şimdiye kadar almıştın. Neyse yazılımı gönderdim deneyip sonucu yazVestel yazısında
kalıyor
Hatam içi özür dilerim. Coksorunu en başta yazsaydın yazılımı şimdiye kadar almıştın. Neyse yazılımı gönderdim deneyip sonucu yaz
Ustam yazılım göremedimHatam içi özür dilerim. Cok
haklisiniz
Hatam içi özür dilerim. Cok
haklisiniz
Ustam yazılım göremedim
Yoksa başka bir arladasami gitti
İşlem tamamHatam içi özür dilerim. Cok
haklisiniz
Ustam yazılım göremedim
Yoksa başka bir arladasami gitti