No problem. The risk had to be taken.I'm sorry to hear that.![]()
No problem. The risk had to be taken.I'm sorry to hear that.![]()
İlginiz için teşekkurler. Eski haline döndü.Çalışıyor. Emeğinize sağlıkbildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin yükledikten sonra sonucu yazın
Çalıştı hocam çok saol, Allah işini gücünü rast getirsingönderdim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. Yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.İyi günler ikinci sahibi olduğum değişen olup olmadığını bilmediğim bir VESTEL TV için yazılım ve kurtarma talebim var. Kodlara baktığımda tahminim panel değişmiş diye düşünüyorum.
Cihaz yazılımsal değilse ekte verilen ve bilgilerini verdiğim kartların arıza notları, bilinen sorunları, değiştirilmesi gereken elektronik kompenentler varsa da bildirmenizi rica ederim.
Cihaz sorunu: Fişe takıldığında VESTEL logosu gelip gitmektedir kısa sürede bu sırada kırmızı led 15 defa yanıp sönmektedir. Son sönme 1/2 saniye uzun sürüp TV kapanmadan led barlar yanık şekilde hiçbir görüntü, ses vermemektedir o şekilde led barlar yanık şekilde kalmaktadır.
Cihaz: Vestel 32PH5065
Panel Modeli: VES315WNVS-01-B
Cihaz SN: 7161229 400792
![]()
![]()
![]()
![]()
Talep: Vestel üretimi cihazların "bilinen arızaları, arıza notları, kronik arıza denilen kartlarda değiştirilmesi gereken parçalar" ana başlıklı sabit konular açılmasını talep ediyorum. Genel sorunlarda konu dağılması ve tamirat kısmında zaman kaybı önlenmiş olur.
Saygılar.
Bu kurtarma yazılımı, full yazılım donanıma özel yazılım verilmemiş?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. Yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Yani? Yıl geçmesi neyi ifade ediyor? Akıl vermiyoruz öneri ve talep ediyoruz. Eksiğinizi gördüm ve bildirdim bu kadar. Adem bey'in geçiş zamanında geldim işimizi o zaman özel çözüyorduk, gerekli olur diye üye oldum bu zamana mesaj yazmam gerekti. Üzülmenizi gerektirecek bir durum yok ortada.NOT: 2018 Yılında üye olmuşsunuz. 7 Yıl sonra yazılım istemek ve akıl vermek için 1 Mesaj yazmışsınız.
Maalesef üzülmedik yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Öneri ve talep için forumdaki öneri talep bölümünü kullanabilirsiniz. Forum sahibi değerlendirir.Bu kurtarma yazılımı, full yazılım donanıma özel yazılım verilmemiş?
Yani? Yıl geçmesi neyi ifade ediyor? Akıl vermiyoruz öneri ve talep ediyoruz. Eksiğinizi gördüm ve bildirdim bu kadar. Adem bey'in geçiş zamanında geldim işimizi o zaman özel çözüyorduk, gerekli olur diye üye oldum bu zamana mesaj yazmam gerekti. Üzülmenizi gerektirecek bir durum yok ortada.
Belirttiğim gibi sadece kurtarma yazılımı verilmiş. Onu zaten indirmiştim. İstediğim Full yazılım donanıma ait şekilde olanı da istiyorum.yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Ok teşekkürler, oradan bildireceğim.Öneri ve talep için forumdaki öneri talep bölümünü kullanabilirsiniz. Forum sahibi değerlendirir.
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Belirttiğim gibi sadece kurtarma yazılımı verilmiş. Onu zaten indirmiştim. İstediğim Full yazılım donanıma ait şekilde olanı da istiyorum.
Ok teşekkürler, oradan bildireceğim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Herkese kolay gelsin. Tv de REGAL yazısı sürekli gelip gidiyor. Cihaz açılmıyor. Herhangi bir donanım değişikliği yapılmamıştır. Yazılım gerekli. Şimdiden teşekkür ediyorum.
![]()
Yazılım yüklendi ve sorun çözüldü. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Rica ederim.Yazılım yüklendi ve sorun çözüldü. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.