Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,322
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba, açılışta seg yazısı gelip gidiyor, yazılım verebilir misiniz.
![]()
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba, açılışta seg yazısı gelip gidiyor, yazılım verebilir misiniz.
![]()
merhaba hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama yazılım yüklenmedi led iki sefer yanıp sönüyor sonra sürekli yanmaya başlıyor. flaşın ışığıda iki sefer hızlı yanıyor sonra sönüyor yazılımmı uymadı acaba.mb82 kurtarma yazılımı verildi.
teşekkürler sorunsuz çalıştıYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
İyi Akşamlar Hocam MB120 FABRİKA SÜRÜMÜ VE TÜM YAZILIMLARINA İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
FABRİKA SÜRÜMÜ VE TÜM FULL YAZILIMLARI VERİRSENİZ ÇOK ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLERYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
FULL yazılım verildi.Merhaba kolay gelsin ben televizyonumu netflix teki giriş yapamama problemi yuzunden ilk kurulum alanından sıfırlama yaptım fakat ekrana jvc logosu surekli gelip gidiyor ve tv çalışmıyor donanımsal bir arızası yoktur rica etsem bana yardımcı olurmusunuz ?
![]()
FULL yazılım verildi.tv açılıp kapanıyor sürekli rica etsem yardımcı olurmusunuz
![]()
![]()
FULL yazılım verildi.merhaba hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama yazılım yüklenmedi led iki sefer yanıp sönüyor sonra sürekli yanmaya başlıyor. flaşın ışığıda iki sefer hızlı yanıyor sonra sönüyor yazılımmı uymadı acaba.
FULL yazılım verildi yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
![]()
iyi geceler umarım konuyu dogru kısma acmısımdır yanlıs olduysa tekrar ozur dılerım
toshıba 43L2863dat model tvmde power tusuna bastgım da standby ısıgı yanıp sonuyor bir an ekran geliyor toshıba logosu gornuyor htekrar kayboluyordaha once farklı bir model ıhazda basıma geldı yazısım guncellemesı ile duzelmıtı bununla ilgili guncel yazılım yada fabrıa cıkıs yazılımı paylasabilirmisiniz
FULL yazılım verildi yükledikten sonra sonucu yazın.Selam ustam 42pf7175 (MB 95) Anakart full yazılım talebi
![]()
toplu yazılım vermiyoruzİyi Akşamlar Hocam MB120 FABRİKA SÜRÜMÜ VE TÜM YAZILIMLARINA İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
FABRİKA SÜRÜMÜ VE TÜM FULL YAZILIMLARI VERİRSENİZ ÇOK ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER