Ömer Genç
VIP
- 24 May 2018
- 201
- 45
Mb35 usb yazılımı yok. Sorun yazılımsal değil
Mb35 usb yazılımı yok. Sorun yazılımsal değil
Rica ederim.Vermiş olduğunuz yazılımı sorunsuz yükledim ve eski sürüme başarıyla dönüş yaptım Allah razı olsun sizden Teşekkür ederim![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın. Eski bir üyemiz olduğunuz için sizi yasaklamadım forumdan faydalanmak istiyorsanız sağ üst köşede hesabınıza girip nick değişim talebinde bulunun anlamsız harf ve rakam dizisi niklere izin vermiyoruz.Kurtarma yazılımı mevcut mu ustam
![]()
![]()
Turn on the TV, insert the USB stick, open the MENU and update from there.
TV Software Update Guide, Turkish Update Guide: 24 Page - 26Page
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sıkıntımı da yazdım ama bir cevap bile dönmediniz yoksa yok deseydiniz bari..Full yazılım bir şekilde bulunur ama ne için lazım sorununuz nedir.?
TV'nin sorunu en başta yazmayarak hatayı siz yaptınız. sonra ki mesajınızda gözden kaçınca kaç gündür boş yere beklediniz.Sıkıntımı da yazdım ama bir cevap bile dönmediniz yoksa yok deseydiniz bari..
mb82 kurtarma yazılımı verildi.merhaba bana hilevel 49hl550 model tv için yazılım gerekiyor.anakart değişikliği yapılmamıştır. anakart modeli 17mb82s tvnin arızası ise standby ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor.
![]()
![]()
yardım ederseniz memnun olurum.
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz yükledikten sonra sonucu yazın.Merhaba iyi çalışmalar dilerim Vestel 40UA8900 anakart 17MB120 full yazılım ihtiyacim bulunmaktadir. Logoda takılı kalıyor yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
![]()
![]()
![]()