Mahalledeki televizyoncu verdi dene bir diyeBu yazılımı kim verdi.?
Mahalledeki televizyoncu verdi dene bir diyeBu yazılımı kim verdi.?
Mahalledeki televizyoncu verdi dene bir diye
açılış logosu Fİnlux.???24HD5500 tv fişe takınca vestel yazısı geliyor Kırmızı ışık yanıp sönüyor 17MB140
açılış logosu Fİnlux.???
Birinci sayfada bize iletmeniz gereken bilgiler mevcut size bunun linkini de attım fakat bana parça parça bilgi veriyorsunuz. Bu cihazın büyük ihtimal anakartı değişmiş bunu belirtmeniz gerekiyordu.
sol üstteki modül kısmında etiket olur o etiketle arkadaki etiketteki bilgiler birbirini tutmalı.![]()
Anakart değişmedi sadece verdiği yazılımı yükledim finlux oldu anlamadım bende
sol üstteki modül kısmında etiket olur o etiketle arkadaki etiketteki bilgiler birbirini tutmalı.
Sizin cihazda etiket yok
anakart kenarındaki seri bilgisi olur onu da ekleyin.
Allah razı olsun hocam oldu sonunda çok teşekkür ederim iyi ki varsınızA adilsefa, verdiğim yazılımı deneyin.
full yazılımı gönderdim.merhabalar
vestel 49fd7400 ışık yanıp sönüyor fakat tv açılmıyor
anakart 17mb211s
![]()
Hocam yazılımı göremedim tekrar atma şansın var mı işten güçten bakamadım kusura bakmaBaşka yazılım verdim birde bunu dener misin.?
bildirim çanına bakıyorsun değil mi.?Hocam yazılımı göremedim tekrar atma şansın var mı işten güçten bakamadım kusura bakma
Evet şimdi göründü sabah deneyip sonucu paylaşacağımbildirim çanına bakıyorsun değil mi.?
Merhaba aynı yazılım banada lazım ama link çalışmıyor sanırımMerhaba, televizyonum Vestel 40FD7300 için full yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olursanız memnun olurum. Anakart MB211
![]()