Google translateTekrardan merhabalar mb140 kart bulunan vestel marka 23471426 panel numarası, panel ters. Panel yazılımı mevcutsa alabilir miyim ustam. Şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
![]()
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.![]()
![]()
televizyon açılmıyor ışık bir müddet yanıp sönüyor ardından vestel yazısı geliyor ve kapanıyor. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
kurtarma yazılımı gönderdim.1= Televizyonun donanımı orijinal mi,yani ANA KART DEĞİŞMEDİ ise; Evet orjinal.
1A=![]()
2= ANA KART değişikliği yapıldı mı?. ANA KART değişti ise SÖKÜLEN ve TAKILAN ana kartın MODEL bilgisini yazın.
2A= Anakart orjinal, herhangi bir değişiklik yok.
2B= Anakart orjinal.
3= Panel değişikliği yapıldı mı? Yapıldıysa,panel üzerindeki ETİKET resmini de konunuza MUTLAKA ekleyin: Hayır panel orjinal.
4= TV' deki problemin ne olduğunu DETAYLI OLARAK mesajınıza ekleyin: Televizyon sürekli olarak kendisini kapatıp açıyor.
Vestel Model NO - 32HA5100
Seri No: 7360103 500305
Anakart üzerindeki numara 17MB82S
merhaba, usbe kurdum ve teleVizyona taktım, açılmadan önce ok'e basmama rağmen ışıkta hızlı yanıp yanıp sönme olmuyor sorun devam ediyor ne yapmam gerek?kurtarma yazılımı gönderdim.
full yazılım verildim yükleyip sonucu yaz.merhaba, usbe kurdum ve teleVizyona taktım, açılmadan önce ok'e basmama rağmen ışıkta hızlı yanıp yanıp sönme olmuyor sorun devam ediyor ne yapmam gerek?
ikisini de verin deneyelim Yokoono reis !1. I have for main 17MB211S, panel VES315WNDL-2D-N15 but is BIN for programmer
2. I have for main 17MB211 , panel VES315WNDL-2D-N16 for stick.
problem yüksek ihtimal usb'den kaynaklanıyor açık kaldıgı kısa aralıkta girip baktım ve herhangi bir disk tanımlanmamış, yarın başka bir usb ile deneyip sonucu yazacagım teşekkürler.full yazılım verildim yükleyip sonucu yaz.
OK. BIN for programmer, Flash MX25L1605ikisini de verin Yokoono reis deneyelim.
ikisini de verin deneyelim Yokoono reis !
full yazılım verdim yükledikten sonra sonucu yazarsınız.Merhaba vestel 55UA9600 marka tv var 17MB170 anakartalı full yazılıma ihtiyacım var televizyonda kumandadan menü tuşu açılmıyor tv geç açılıyor dolayısı ile fabrika ayarlarına dönemiyorum bu yüzden full yazılım rica ederim.
Merhaba
vestel 58UA9600 marka televizyon için full yazılıma ihtiyacım var televizyon açılmıyor uzun süre bekledikten sonra ekran geliyor ama işlev yerine getirmiyor.
![]()