mb96 full yazılım linkleri aşağıda madem o kadar çok biliyorsunuz şu bana uyar dediğini indirme yetkisi vereceğim
7599686 - 10101738 - MB96 V.0.00
mb96 full yazılım linkleri aşağıda madem o kadar çok biliyorsunuz şu bana uyar dediğini indirme yetkisi vereceğim
Dosyaları sıkıştırıpZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ye yükleyip link ver bakayım yapılabilecek bir şey var mı![]()
7599686 - 10101738 - MB96 V.0.00mb96 full yazılım linkleri aşağıda madem o kadar çok biliyorsunuz şu bana uyar dediğini indirme yetkisi vereceğim
panel profile:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım konusunda yardım a ihtiyacım var ustalar, elinde olan yokmu... 17mb130s stand-by ledi sürekli yanım sonuyor...Stand-by ledi sürekli yanım sonuyor açılmıyor
Try this. Full software. Try at your own risk.
.![]()
Anakart orjinal ful yazilim rica edebilir miyim,şimdiden tsk
Arkadaşlar yanlış kapak resmi yolmamıştıSelam vestel yazısında kalıyor full yazılım talebi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Üstad biraz forumda araştırma yaptım da MB180Y için yazılım yok heralde elinizde. bu sıkıntıyı çekeceğiz heralde ?
1= ANA KART DEĞİŞMEDİ. güncel yazılım alabilir miyim ?
![]()
Cihazda Tivo yüklüGüncelleme: Dün gece 4 kere netflixte film izlerken tv dondu fişten söküp geri takmak zorunda kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhabalar iyi forumlar FİNLUX 32FX420H televizyonum sürekli finlux yazısına gelip kapanıyor bu döngü sürekli devam ediyor , kurtarma yazılımı alabilirmiyim ?
![]()