mrb dump varmıFıll yazılım link
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
mrb dump varmıFıll yazılım link
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
kumanda mı çalışmıyor.?Ustam merhaba, Vestel 55UA9400 tv
![]()
![]()
çalışıyor. Tuş takımı da çalışıyor fakat uzaktan kumanda çalışmıyor. Kumandaya basınca ana karta kumanda voltajı geliyor ama bir hareket olmuyor. Yazılımla ilgili olabilir mi yoksa donanımsal mıdır? Yardımcı olursanız memnun olurum.
full yazılım verdim deneyip bilgi verin.![]()
![]()
Televizyona daha önce burdan aldığımız titanyum yazılımları vs denedik hiçbir şekilde açılmadı ustam ne yaptıysak olmadı donanım parçalarında bir sorun yok varmı elinizde bu cihazı hayata geçirebilecek bir yazılım
yazılım gönderildi.8603467 - 10131948 - MB171- TELEFUNKEN V.0.00
lütfen bu cihaz için bana gönderebilir misiniz tek sorumlulukla test edeceğim
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhabalar
SEG 24SEH5520 tv açılış logosu sonrası kırmızı led yanip sönüyor tv açılmıyor. Tüm donanımı orijinal. Sizden yazılım desteği istiyorum iyi çalışmalar
![]()
![]()
![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhabalar, Vestel TV 40FA5050 için yazılıma ihtiyacım var, tv kendi kendine kapanıp açılıyor Vestel yazısı geliyor kapanıyor açılıyor bu şekilde döngü halinde daha önce tamir görmedi anakart değişmedi. Bildiğim kadarıyla m82 anakartlar kullanılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Hocam aynı sorunlar bende de bugün oldu. Logo görünüyor sonra kapanıyor Vestel color 22FA5100 22" Led Tv. Herhangi bir kart takılmadı, değişim olmadı. Orijinaldir. Yazılım alabilir miyim?
![]()
İngilizce değil ki ,tamamen Türkçe , ben yayımladım profil alma dosyalarını mübarekbak verdiğim linke tıkla orada yazdım her şeyi:
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
İngilizce değil ki ,tamamen Türkçe , ben yayımladım profil alma dosyalarını mübarekbak verdiğim linke tıkla orada yazdım her şeyi:
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Sevgili ustalarım kılavuzda belirttiğiniz gibi tekrar tekrar okuyarak tekrar tekrar panel yazılımını kopyalayıp attım ama MB 211 kesinlikle kabul etmedi Ve görüntümde hiçbir değişiklik olmadı yanlış yaptığım nedir acaba klasör içine koyarak klasöre büyuk harfler ve küçük harfler olmak şartıylaPq yazarak isimlendirip attım ama bi sonuç elde edemedim neyi yanlış yapıyorum acaba saygılarTeşekkür ederim
Değerli hocalarım. İlgili postum için yardımlarınıza hala ihtiyacım var. Tekrardan destekleriniz için teşekkür ederim.Herkese merhaba.
Bugün sabah itibari ile televizyonum stand-by durumundayken, kumandadan on/off tuşuna basıyorum, Vestel logosu 1 saniyeliğine görünüp televizyon kapanıyor. Stand-by ışığı ise 2 - 3 saniye yanıp sönüyor ve sonra tv açıkmış gibi sönük kalıyor fakat ekranda hiç bir şekilde TV'nin açık olduğuna dair bir belirti bulunmuyor.
TV üzerinde herhangi bir tamir / tadilat işlemi yapılmadı. Fabrikadan çıktığı gibidir. Ürün adı 55UD8500
İlgili foto aşağıdadır.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
![]()
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Değerli hocalarım. İlgili postum için yardımlarınıza hala ihtiyacım var. Tekrardan destekleriniz için teşekkür ederim.
Şimdi jeton düştü ben eski kartımdan panel yazılımı alıyordum galiba üzerine taktığım mb211 ın dosyasını almam gerekiyormuş doğrumu hocam doğruysa bu yazılımı nasıl alacam çünki flash boş çılıyor yani standart yöntemle gelmiyor bunun başka bi yolu nedir saygılarSevgili ustalarım kılavuzda belirttiğiniz gibi tekrar tekrar okuyarak tekrar tekrar panel yazılımını kopyalayıp attım ama MB 211 kesinlikle kabul etmedi Ve görüntümde hiçbir değişiklik olmadı yanlış yaptığım nedir acaba klasör içine koyarak klasöre büyuk harfler ve küçük harfler olmak şartıylaPq yazarak isimlendirip attım ama bi sonuç elde edemedim neyi yanlış yapıyorum acaba saygılar
![]()
Şimdi jeton düştü ben eski kartımdan panel yazılımı alıyordum galiba üzerine taktığım mb211 ın dosyasını almam gerekiyormuş doğrumu hocam doğruysa bu yazılımı nasıl alacam çünki flash boş çılıyor yani standart yöntemle gelmiyor bunun başka bi yolu nedir saygılar