MB211 den dosyalar alınamıyor diye hatırlıyorumHayır hocam tv'ye taktığım mb211 48fd7300 panel 23207526 ekran ters gösteriyor panel yazılımıyla çöze bilirmiyiz acaba saygılar
Peki ne yapmalıyız hocam bu kartın t-con'u uygun değil zaten ekranlarda uygun değil biri 48 diğeri 42 inçMB211 den dosyalar alınamıyor diye hatırlıyorum![]()
MB211 den dosyalar alınamıyor diye hatırlıyorumHayır hocam tv'ye taktığım mb211 48fd7300 panel 23207526 ekran ters gösteriyor panel yazılımıyla çöze bilirmiyiz acaba saygılar
İnan pek bilgim yok bu konuda ,belki sevgiliPeki ne yapmalıyız hocam bu kartın t-con'u uygun değil zaten ekranlarda uygun değil biri 48 diğeri 42 inç
Save the panel profile from the TV and post it here. Proceed as colleague teraspy wrote.Merhaba hocam, aranıza yeni katıldım. Sitenizin nekadar faydalı olduğunu anlatmakla bitiremem. Ellerinize emeklerinize sağlık. Benim sorununa gelince. 48FD7300 MB211 olan bir anakartı 42FA5100 MB82s ile yer değiştirdim yani şuan tv'de 48FD7300 Anakart takılı fakat ekranım hafif karıncalı ve ters görünüyor bununla ilgili ne yapabilirim panel numaram 23207526
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim SAYGILAR![]()
Thank you my masterSave the panel profile from the TV and post it here. Proceed as colleague teraspy wrote.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
I have nothing to lose, I can give it a try) I need time to order a programmer, but I won't be able to buy a programmer for nand flashI still have the BIN archive for main 17MB110 panel VES490UNEL-2D-U01 flash 25L1606E. It's not for the stick. It is written with a programmer.
Ne yaptın,aldın mı profilleriThank you my master
Then give it to the serviceI have nothing to lose, I can give it a try) I need time to order a programmer, but I won't be able to buy a programmer for nand flash
Henüz ugrasamadım il dışındayım. Bugün inşallah alacam ama o profilleri nası alacam oda bi muamma ingilizcem de sıkıntılı transleytırda çok iyi çözemiyor uzun cümleler anlamsızlaşıyor gibiNe yaptın,aldın mı profilleri![]()
Sevgili teraspy profillerin ne olduğundan pek emin deyilim. Sanırım servis menüsünden bahsediyorsunuz resim olarak atıyorum saygılar.Ne yaptın,aldın mı profilleri![]()