İnternetten TV için yazılım dosyasını buldum, indirdim ve USB ile cihaza kurdum. Sorun çözüldü.TV'nin garantisi yok maalesef. 3 yılda 4. defa arıza yapıyor. Daha önceki arızalarda garanti vardı.
kurtarma yazılımı verildi.
-SEG 42SNB5240
-ORJİNAL ANAKART
- ANAKART : MB82
- SEG YAZISI GELİYOR TV AÇILMIYOR. STANDBY YANIP SÖNÜYOR.
İyi günler üstadlar 17mb130t anakartimin yazılımı çoktu hiçbir şekilde yazılım atamıyorum TV yi fişe takınca yeşil ışık yanıp kalıyor TV cevap vermiyor ikinci el 17mb130t anakart buldum ama sanırım versiyonları farklı alıp takarsan uyum sağlar mi acaba bı baka bilirmisiniz ilk TV üzerinde olan kart kendi kartı sokulmuş olan kart arkasında etiket yapışık internetten bulduğum resimleri ona göre yüklüyorum
Ustadımsizdeki kart arızalı ise alıcağınız kart zaten toshıbaya ayit.sorun olmaz sadece panel yazılımı tutmazsa panel yazılımı atılır core yazılımı versiyon düşükse üstüne core yazılım yüklenir soru olmaz zaten 4k lı vbone söketli tutar sadece alıcağınız kartın sağlam olmasıdır gerisi panel ve core yazılımına kalır
Ustadım umarım mesajımı ivedi görürsünüz.hi level 32 hl710 tv standby ışığı yanıp sönüyor ışıkta problem yok almaya calıştıgımda saniyelik ekran gelip gidiyor ama açılmıyor. Sanırım yazılım yüklemek gerekiyor . Sizden ricam yardımcı olursanız cok sevinirim ek e tv arkasındaki etiketi cekip yolluyorumSelamlar;
orijinal yazılım dosyasını şu an sistemden çekiyorum, aslında 160mb bir dosya lakin bulunduğum lokasyon nedeniyle telefon interneti ile çekebildiği kadarıyla indiriyorum, indirmek sorun değil de bildiğiniz üzere upload konusu sıkıntı. En kötü yarın buradan size paylaşmış olurum.
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.1= Anakart orijinal. 17MB96
1A= TV Arkasındaki etiketi ekledim.
2= ANA KART değişikliği yapıldı mı? HAYIR.
3= HAYIR
4= TV' deki problemin ne olduğu: Fişi takınca VESTEL yazısı gelip hemen gidiyor. Ekran gelmiyor. TV'nin alttaki mavi ışığı yanıyor. Vestel logosu gelirken gördüğüm kadarıyla ekran panelinde bir arıza yok gibi. Yazılımsaldır diye ümit ediyorum..
Ne yapabilirim hiç bilmiyorum, şimdiden teşekkür ederim.
arka etiketini buraya yükler misin.?VESTEL Android 58UA9600 MB170
Android 9
yazılım sürümü: v0.28.22.0
Çekirdek sürümü : 4.9.118+
Yapı: PT09.211212.001
SN 858508722 000202
Televizyonum kendini güncellemiyor. serviste bir güncelleme yapıldığı söylendi, ancak sonrasında çok yavaşladı ve kullanmadığım bir çok uygulama android tv ye kalıcı olarak yüklenmiş silemiyorum ( BBC iplayer, Freeviewplay, İtv, Stvplayer, Channel4 vb..) . bunun için yazılım değiştirmek istiyorum. Android yazılımını mı güncellemeliyim, anakart çekirdek yazılımı mı?
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Ustadım umarım mesajımı ivedi görürsünüz.hi level 32 hl710 tv standby ışığı yanıp sönüyor ışıkta problem yok almaya calıştıgımda saniyelik ekran gelip gidiyor ama açılmıyor. Sanırım yazılım yüklemek gerekiyor . Sizden ricam yardımcı olursanız cok sevinirim ek e tv arkasındaki etiketi cekip yolluyorum
Ustam selamün aleyküm bana Vestel 22FA5100 17MB140 full yazılım lazım yardımcı olur musunuzMaalesef çapraz kart değişimleri ile ilgilenmiyorum. Sökülen ve takılan mb140 yada sökülen ve takılan mb82 olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım.
Olmadı ustam paneldeki görüntülerde bir degisiklik olmadi*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
linkteki yazılımı dene bakalım.