Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,479
anakartın seri bilgisi lazım.tüm parçaları orjinal değil phillips den mb130 anakart takıldı. Yanlış attığım yazılımdan dolayı anakart tekrar değiştirildi yine mb130 takıldı![]()
anakartın seri bilgisi lazım.tüm parçaları orjinal değil phillips den mb130 anakart takıldı. Yanlış attığım yazılımdan dolayı anakart tekrar değiştirildi yine mb130 takıldı![]()
Arkadaşlar biz zahmet tv'deki sorunu da yazın.!
Bu kadarcık verilen bilgiyle size kimse yardımcı olamaz.merhaba hı level televizyonum açılmıyor. Satandby düğmesine bastıktan sonra oradaki toplar dönüp duruyor ileriye gitmiyor. Ne yapabilirim
yardımcı olacak kimse yokmuydu
Gönderdiğin yazılımı yükledim. televizyon açıldı. Allah razı olsun sizden. bulunduğum yerde tamirci de yoktu. Beni büyük bir dertten kurtardınız.full yazılım bildirim olarak tarafınıza gönderildi.
Gözün aydın güle güle kullan.Gönderdiğin yazılımı yükledim. televizyon açıldı. Allah razı olsun sizden. bulunduğum yerde tamirci de yoktu. Beni büyük bir dertten kurtardınız.
Gözün aydın güle güle kullan.
sende 3-5tane gofret alıp çocukları sevindirirsen bizi de mutlu edersin.
Donanımsal arıza vardır. Aşırı ısınan bir parça var mı kontrol edin.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba değerli ustalarım herkesi bereketli haftalar diliyorum Tv de şöyle bir sorun var ilk açılıyor yaklaşık 5 dk çalıştıktan sonra birden tık diye kapanıp stnby sabit olarak kalıyor full yazılım ile çözülme durumu var mıdır yardımcı olabilir misiniz
kurtarma yazılımı bildirim olarak gönderildi.![]()
17mb82-2 kurtarma yazılımı var mı acaba
Kusura kalmayın işlem yaparken yazı yarıda kaldı televizyon açılıyor Vestel yazısı geliyor tekrar kapanıyor.Arkadaşlar biz zahmet tv'deki sorunu da yazın.!