Sayın ustam, yazılımı yükledim ama resimdeki sonuç oldu. İyi günler.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.

Sayın ustam, yazılımı yükledim ama resimdeki sonuç oldu. İyi günler.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Tv başka yerden yazılım indirip yüklediniz mi?Sayın ustam, yazılımı yükledim ama resimdeki sonuç oldu. İyi günler.
![]()
Evet başka bir yazılım yükleme yapmaya çalışmıştım.Tv başka yerden yazılım indirip yüklediniz mi?
Evet başka bir yazılım yükleme yapmaya çalış
Evet yüklemeğe çalıştım. Bu durumu kurtaracak yazılım var mı? İlginize teşekkür ederim.Tv başka yerden yazılım indirip yüklediniz mi?
Verdiğim yazılımı yükle sonucu bildir.Değerli ustalar;
Seg 32 SCH5630 Televizyonum ilk açılışta SEG yazısı görünüyor sonra kayboluyor kırmızı stand by yanıp sönüyor tv kapanıyor. TV de herhangi bir kart değişimi olmadı. Ful yazılım ihtiyacım var, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
17MB140
PNL: 23408793
VPAZ: 20273764
![]()
tv parçalarında değişim olmuş olabilir. arka kapağı açıp anakart görselini buraya yükleyinÜstat sanırım ekte gönderdiğim ürünün anakartı 17MB110 araştırmam öyle verdi.
Model No: SMART 49FB7500 LED / NETFLIX
Ama görsellere baktığım zaman tvnin menü uygulamasının tasarımı 17MB110S veya 17MB211'e benziyor.
Yüksek ihtimallede 17MB211.
Ürün açılınca logo gelip gidiyor o yüzden güncel versiyonu da göremiyorum.
Mümkünse 17MB211'i ve 17MB110S'yi sizden isteyebilir miyiz? İkisini de deneyeyim.
![]()
Tv arka tarafından ledler yanıyor mu kontrol edin.![]()
![]()
vestel tv açıyor ses geliyor yayın var fakat ekran hiç yok yazılım ile alakalı olabilir mi üstadlar full yazılım yada panel yazılım çare olur mu
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanını kontrol edin.Merhaba iyi çalışmalar
TELEFUNKEN 24TH4025 ürün için full yazılım ihtiyacım bulunmaktadır. Telefunken logosunda takılı kalıyor.Üründe herhangi bir kart değişikliği yapılmamış olup orjınal kartları üzerinde bulunmaktadır.
![]()
![]()
![]()
evet yanıyor DEDİĞİM GİBİ EKRAN HARİCİ HERŞEY AKTİFTv arka tarafından ledler yanıyor mu kontrol edin.