By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,403
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba,
Yazılım rica edeceğim.
Problem ; 5 kez Led yanıp sönüyor.
Görseller ;
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba,
Yazılım rica edeceğim.
Problem ; 5 kez Led yanıp sönüyor.
Görseller ;
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim
Yazılım ile alakalı bir arıza değil tv içerisindeki wifi kablo yerine tam takılmamıştır veya takmayı unutmuşlardır.Merhabalar sayın forum sakinleri
49UB8300
2017 yılında aldığım 2021 e kadar sorunsuz kullandığım tv 2021 de led yanması gerekçesiyle servise gitti. Servisten geldikten uzun bir süre sonra kablosuz erişim sağlamak istediğimde kablosuz erişim internet ayarlarında çıkmaz oldu. Sadece kablolu erişim>devre dışı>kablolu erişim olarak döngü devam ediyor. Güncelleme yapmıyor ilk kurulum yaptın 3-4 kez yine aynı. Ne yapabilirim kablosuz erişim seçeneği tekrar gelmesi için. Yardımlarınız için teşekkürler.
![]()
![]()
Evet. Fat32 olarak biçimlendirdim. İçine sadece rardan çıkardığım dosyaları attım, klasörsüz olarak. hiç tepki vermedi televizyon.Flash bellek fat32 olarak biçimlendirdiniz mi.?
Flash belleği televizyona taktıktan sonra yüklemeyi nasıl yapmaya çalıştınız.Verdiğiniz dosyayı indirdim ve belirtildiği şekilde işlemleri yaptım. Bir kaç kez aynı şeyi denedim ancak standby ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başlamadı maalesef.
Kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
seg32sch5630 model cihaz logo geliyor, ışık birkaç kere yanıyor sonra gidiyor.
Yazılım paylaşabilir misiniz?
Ve fişe takıp ok tuşuna basıp hızlı yanana kadar bekleyip bırakmamız mı gerekiyor? Logo geldikten sonra 1-2 saniye hızlı yanıyor sonra kapanıyor tv. Teşekkürler şimdiden.
verdiğiniz yazılımla problem çözüldü çok teşekkür ederim kolay gelsin ustamkurtarma yazılımı verildi.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Değerli ustalar;
Seg 32 SCH5630 Televizyonum ilk açılışta SEG yazısı görünüyor sonra kayboluyor kırmızı stand by yanıp sönüyor tv kapanıyor. TV de herhangi bir kart değişimi olmadı. Ful yazılım ihtiyacım var, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
17MB140
PNL: 23408793
VPAZ: 20273764
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.merhaba ustalar kolay gelsin yazılım ihtiyacım var vestel yazısı geliyor açılmıyor bi süre sonra kapanıp tekrar açılmaya çalışıyor şimdiden teşekkürler
![]()