Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Merhaba telefunken logosu çıkıyor kapanıyor televizyon tamirciye götürmeye gerek varmı durduk yere neden boylenbisey öldüğünü açıklayabilecek birisi varmı ne yapmam lazım tesekkurler
Linkte cevap yazıldı.Telefunken 32hd40 cihazım telefunken logosu görünüyor kapaniyor
Teşekkürler mecbur tamirciye götürecek elimde 16 gb ve 32 gb hafızalı flash bellek var 4 gb üzeri olmasın yazilmisYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Ses var görüntü yok ise besleme devresi veya led arızası vardır yazılım ile düzelmez.Ekran gelmiyor fakat ses var. Yazılım talep ediyorum.
Kanallar geldiyse sorun yok gelmediyse ilk kurulum menüsünde diseqc ayarını mutlaka yapmanız gerekir Türksat için 1. Port seçilmeli 2. Porta da her hangi bir uydu olabilir.İlk kurulumu yaptım sorun çözüldü, fakat kanal aramayı yapamadım. Usb ile kanal listesi yükledim, daha sonra ne yapmam gerekiyor? Sinyal gücü 0 gözüküyor kanal araması yaparken
Internet kafeden siten çıkardım dosyaları flash belleğe kilavuzdakileri yaptım ışık hızlı hızlı yanıp sönünce bıraktım yine telefunken yazısı çıkıp kapanıyor televizyon değişen bisi olmadiDeneyin yükleme yapılır.
Şuan ekran gelip gidiyor ses hala var. Görüntü gayet net. Yazılım talep ediyorum.Ses var görüntü yok ise besleme devresi veya led arızası vardır yazılım ile düzelmez.
Tv sıfırlayıp yeniden kurulum yaptınız mı.?Hocam benim eski tv son zamanlarda aşırı donmaya başladı full yazılım varmıydı
Tv seri nosu 7612026 600050
Tv'nizde donanımsal sorun var yazılım sorununu çözmez.Şuan ekran gelip gidiyor ses hala var. Görüntü gayet net. Yazılım talep ediyorum.