Malesef olmadı dakikalarca bekliyor sürekli hızlı yanıp sönüyor. Fişi çekip takınca tekrar eskisi gibi oluyor. full yazılımı almadı. ne yapabiliriz.En fazla 5 Dakika
Malesef olmadı dakikalarca bekliyor sürekli hızlı yanıp sönüyor. Fişi çekip takınca tekrar eskisi gibi oluyor. full yazılımı almadı. ne yapabiliriz.En fazla 5 Dakika
Bende de aynı hata oldu ne yapmalıyımMalesef olmadı dakikalarca bekliyor sürekli hızlı yanıp sönüyor. Fişi çekip takınca tekrar eskisi gibi oluyor. full yazılımı almadı. ne yapabiliriz.
flash belleği değiştirMalesef olmadı dakikalarca bekliyor sürekli hızlı yanıp sönüyor. Fişi çekip takınca tekrar eskisi gibi oluyor. full yazılımı almadı. ne yapabiliriz.
Flash belleğin fat32 formatında mı.?Bende de aynı hata oldu ne yapmalıyım
evet fat32 formatında diğer sürümleri aldı aynı flash ile zaten baska flash da denedim sonuç yine aynıFlash belleğin fat32 formatında mı.?
mb140 anakart flash bellek seçer. farklı flash deneme yapın. eğerki yazılımı almazsa epromda sıkıntı vardır.evet fat32 formatında diğer sürümleri aldı aynı flash ile zaten baska flash da denedim sonuç yine aynı
Evet ama maalesef olmadıFlash belleğin fat32 formatında mı.?
Verdiğim yazılım olmuyorsa kartta problem vardır.Evet ama maalesef olmadı
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba tv regal yazıp tekrar kapanıyor uygun yazılım arıyorum teşekkür ederim