Hocam iyi akşamlar, benimde sorunum aynı. Arkadasin ki ile benim ki aynı kodlar. Banada yardımcı olurmusunuz.yazılım verildi. yüklendikten sonra son durum hakkında geri dönüş yapınız.

Hocam iyi akşamlar, benimde sorunum aynı. Arkadasin ki ile benim ki aynı kodlar. Banada yardımcı olurmusunuz.yazılım verildi. yüklendikten sonra son durum hakkında geri dönüş yapınız.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.Hocam iyi akşamlar, benimde sorunum aynı. Arkadasin ki ile benim ki aynı kodlar. Banada yardımcı olurmusunuz.
![]()
Başka yazılım verildi. Deneyip bilgi verin.
Göremiyorum şuan yazilimiBaşka yazılım verildi. Deneyip bilgi verin.
sol taraf seri numarasının olduğu kısmı askı apartı engelliyor bize orası lazim.PNL 23407779,
VPAZ 20273414
Vestel televizyonumuz kumanda dan kapattık. Sabah acilmadi
Sorun şu şekilde ; kumandadan acmaya caliştigimiz da, ekran ışığı yanıyor sadece vestel yazısı geliyor ve geri gidiyor. Ekran ışığı yanarken tv nin stanby ışığı tam 32 kez yanıp sonuyor ve vestel yazısı geri gelip tv komple kapaniyor. Bu konu da yardımınızı bekliyorum.
tv nin arkasindaki fotoyu ekliyorum
![]()
oluruz olmasınada 2 dakika zahmet edip konunun ilk mesajini okumuş olsaydınız. belki şuan yazılımı vermiş olabilirdik.Merhaba Mb97 yazilim ihtiyacim var
Merhaba mb97 yazilim ihtiyacim var yardimci olurmusunuz
Ne yazılımı yüklediniz.? Cihazda donanımsal değişik yaptiniz mı.?![]()
![]()
![]()
Vestel televizyonum yazılım yükledikten sonra görüntü çizgi çizgi oldu bu yüzden doğru yazılıma ihtiyacım var.
yazılımı indirmissiniz.!Göremiyorum şuan yazilimi
Cihazda donanımsal arıza var. Yazılımla çözülemez.7941928 - 10111322 - MB140 V03820 BUYAZILIMI attım tv yine aynı uydu bölumünü acın ca resetliyo
kurtarma atmam gerekirmi
cihazda sadece panel değişmişti panelin etiketlerini paylaştım yine mb 82 güncel yazılım yükledim böyle olduNe yazılımı yüklediniz.? Cihazda donanımsal değişik yaptiniz mı.?
Fotorafi çektim yüklüyorum hocamsol taraf seri numarasının olduğu kısmı askı apartı engelliyor bize orası lazim.