Fotorafi çektim yüklüyorum hocamsol taraf seri numarasının olduğu kısmı askı apartı engelliyor bize orası lazim.
Fotorafi çektim yüklüyorum hocamsol taraf seri numarasının olduğu kısmı askı apartı engelliyor bize orası lazim.
Şuan yükledim fakat bundada Vestel yazısı geldi kırmızı ledde yanıp yanıp sonuyo beklemedeyimyazılımı indirmissiniz.!
Yarın sabah pc geçince size full yazılım verelim.Şuan yükledim fakat bundada Vestel yazısı geldi kırmızı ledde yanıp yanıp sonuyo beklemedeyim
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Fotorafi çektim yüklüyorum hocam
Tesekkur ederim ilgilendiğiniz için Allah razı olsunYarın sabah pc geçince size full yazılım verelim.
Hepinize çok çok ayrı teşekkür ederrim yaptim oldu. Çok teşekkürlerkurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Mb140 Ana kartlar flash bellek seçer farklı bellek ile bir çok kez yüklemeye çalışınŞuan yükledim fakat bundada Vestel yazısı geldi kırmızı ledde yanıp yanıp sonuyo beklemedeyim
full yazılım verildi.Tesekkur ederim ilgilendiğiniz için Allah razı olsun
Yardımcı olabilecek varmı acaba tv nin sesi çıkmıyor sadece görüntü izliyorum.@By_Trol, Sota,Merhabalar biraz önce seg 32'' tvmizi açmak istedim önündeki kırmızı led uzun süre yanıp söndü tv açılmadı, fişini çekip tekrar taktım sonra tv açıldı ama şimdi görüntü var ses yok. Daha önce buna benzer bir durum olmuştu kurtarma yazılımı ile çözmüştüm. Tv herhangi bir tamir görmedi orjinal. Yazılım konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
ozama 17mb 96 buna panel yazılımı atalımCihazda donanımsal arıza var. Yazılımla çözülemez.
panel yazılımını verdim.ozama 17mb 96 buna panel yazılımı atalım
kurtarma yazılımı verildi.selamlar Finlux 24tx420h tv acılıyor finluz yazısı görünüyor tekrar kapanıp takrar açılıyor yazılım yüklemem gerekiyor yardımcı olurmusunuz?