Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,470
bir müddet bekleyin açılmazsa fişi çekip geri takın.hızlı ışık yanması bitti ve ekran panel ışığı yandı ancak herhangi bir görüntü yok neden olabilir sorun
bir müddet bekleyin açılmazsa fişi çekip geri takın.hızlı ışık yanması bitti ve ekran panel ışığı yandı ancak herhangi bir görüntü yok neden olabilir sorun
yaptım dediğinizi ancak direkt olarak panel ışığı yanıp kalıyor öylece görüntü gelmedenbir müddet bekleyin açılmazsa fişi çekip geri takın.
artık ekrana regal yazısı geliyor ama o yazı ters şekilde gelip gidiyor televizyon kapanıyor(televizyonun markası seg)
başka bir yazılım verdim bunu deneyip sonucu bildir.yaptım dediğinizi ancak direkt olarak panel ışığı yanıp kalıyor öylece görüntü gelmeden

teşekkür ediyorum yazılımı yükledim ilk kurulum ekranı geldi sonrasında sorun olmayacaktır sanırımbaşka bir yazılım verdim bunu deneyip sonucu bildir.![]()
bu sefer de seg yazısı gelip gitti kurulum ekranı gelmedi*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
linkteki yazılımı denermisin.
ne yapabilirim yardımcı olur musunuz seg yazısı gelip 1sn sonra sönüyor ancak televizyon açılmıyorbu sefer de seg yazısı gelip gitti kurulum ekranı gelmedi
seg yazısı gittikten sonra ekrana fener tutar mısın görüntü var mi.?bu sefer de seg yazısı gelip gitti kurulum ekranı gelmedi
ne yapabilirim yardımcı olur musunuz seg yazısı gelip 1sn sonra sönüyor ancak televizyon açılmıyor
Konunun ilk mesajını okuyunuz.mrb aynı hatayı bende yaptım yardımcı olabilir misiniz
mrb aynı hatayı bende yaptım yardımcı olabilir misiniz
kontol ettim görüntü yok tek bir led var televizyonun içinde onu da değiştirdim hala aynı seg yazısı gelip gidiyorseg yazısı gittikten sonra ekrana fener tutar mısın görüntü var mi.?
yada tv arkasından ledler yanıyor mu kontrol edin.