Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,470
sadece linkteki yazılıma mı ihtiyacınız var.?![]()
Anakart değişmedi. Şimdiden teşekkürler
sadece linkteki yazılıma mı ihtiyacınız var.?![]()
Anakart değişmedi. Şimdiden teşekkürler
Bu ve v.1 e ihtiyacım var.sadece linkteki yazılıma mı ihtiyacınız var.?
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb140-yeni-yazilim.2538/v1 kastınız nedir.?
önce transion sonra v1.https://tavsiyeforumu.com/konu/mb140-yeni-yazilim.2538/
linkte bulunan konu ile ilgili güncelleme yapmaya çalışıyorum sadece. Konu sahibi arkadaşın dediklerine göre önce ara transition yüklenmeli daha sonra v.1 ya da v.2 yüklenebilir. Bu arada benim sürümüm v.0.
Önce ara transition, sonra v.1 sonra v.2 mi yükleyeceğim yoksa v.1e mi yükseltebilirim en çok.
transion u indirip yaptım problem yok. Ancak v1 i yükleyemiyorum. Açılışta ok e basıyorum fakat direk tv açılıyor. Sorun ne olabilir?önce transion sonra v1.
başka usb 2.0 deneme yapabilirmisin.transion u indirip yaptım problem yok. Ancak v1 i yükleyemiyorum. Açılışta ok e basıyorum fakat direk tv açılıyor. Sorun ne olabilir?
yazılımı bütün adımları izleyerek yükledim ancak styb ışığı dediğiniz gibi hızlı hızlı yanıp söndükten sonra televizyon açılmıyor ne yapabilirim. verdiğiniz yazılım 17mb82 ancak benim anakartım 17mb82s bir farkları var mıdır ve de televizyonu uyduya bağlamama gerek var mı bu işlemleri yaparkenkurtarma yazılımı verildi.
kurtarma yazılımı verilidi bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.![]()
- Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) bu sorunum var
kurtarma yazılımı ile çözülebileceğine dair bilgi edindim siteniz üzerinden.
başka bir yazılım verdimyazılımı bütün adımları izleyerek yükledim ancak styb ışığı dediğiniz gibi hızlı hızlı yanıp söndükten sonra televizyon açılmıyor ne yapabilirim. verdiğiniz yazılım 17mb82 ancak benim anakartım 17mb82s bir farkları var mıdır ve de televizyonu uyduya bağlamama gerek var mı bu işlemleri yaparken
bu yazılımı da denedim ancak yine styb ışığı hızlı hızlı yanıp söndü ve sonrasında hiçbir ekran gelmedi sizce ne yapmalıyımbaşka bir yazılım verdim
hızlı ışık yanması bitti ve ekran panel ışığı yandı ancak herhangi bir görüntü yok neden olabilir sorunkurtarma yazılımı verilidi bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
artık ekrana regal yazısı geliyor ama o yazı ters şekilde gelip gidiyor televizyon kapanıyor(televizyonun markası seg)bu yazılımı da denedim ancak yine styb ışığı hızlı hızlı yanıp söndü ve sonrasında hiçbir ekran gelmedi sizce ne yapmalıyım