Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Zubizaretta tekrar hoşgeldin uzun zamandır görünmüyordun.

Full yazılımı indirmen için yetki tanımadım. Yükleme sonrası mutlaka sonucu yaz.
Ben döndüğümde TV tamire gitmişti. Döndüğünde eğer içindeki yazılım eski sürümse bari yenisini kurarım. Teşekkürler.

20 dakika led yanıp söndü. Yazılımı almadı. Yine aynı şekilde açılıyor tv. Kumandadan 1505 deyip denediğimde ise güncelleme başarısız dedi.

Düzeldi hocam çok teşekkür ederim.
Rica ederiz.

Bu model için hangi güncelleme yazılımı kullanmalıyım?
IMG_61983d33600c906708a1.jpg

Bu model için hangi güncelleme yazılımı kullanmalıyım?
IMG_61983d33600c906708a1.jpg
1. bu başlık full yazılım konusudur.
2. Güncelleme yazılımlarını Çekirdek yazılım konusundan yapıyoruz
2. Cihazda hangi sürüm olduğunu bilmeden size neye göre yazılım vereceğiz.

Merhabalar. Hi Level 32HL530

WhatsApp-Image-2023-12-27-at-22.31.4598141aabca612b70.jpg

Televizyonumda kırmızı ışık yanıp sönüyor (sıfır kumanda ile de denendi) fakat açılmıyor. Araştırmalarım sonucunda yazılım atıldığını farkettim ve forumunuzda yardım bulabileceğimi düşünüyorum. İlgi ve alakanız için teşekkürler..👍

Hayrolsun nereye gitmiştin.
İşteydim :) Bu arada TV gelmiş çalışıyordu. Fakat ben yinede sizin attığınız yazılımı kurdum çünkü dosyanın ismine bakılırsa televizyonun yazılımından daha üst bi sürümdü. Sahiden de öyleymiş. Yani thank you.

Etikete ait tv mb95 Ana karta sahip smart özelliği donanımsal yetersizlik nedeniyle teknolojik ömrünü tamamladı. Android box alıp kullanın.
merhaba aynı model bende de var yazılım bulamıyorum :(

Merhaba iyi akşamlar finlux tv ışığı yanıp sönüyor ve açılmıyor

IMG-20231229-WA0019.jpg

Model : 55UA9300 anakart : mb100 Yazılımı Buldum Ancak İndirme Yaparken 2 konuya talep açmam gerektiğine dair bir bildiri ile garip bir şekilde indirmeme izin vermiyor

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt