tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 503
- 36
bir daha tek kelime olarak talep yazarsan uzaklaştırma alırsın bişey istiyorsan önce ilk sayfayı okuyacaksın orda ne istiyorlarsa yazılı var
Ben döndüğümde TV tamire gitmişti. Döndüğünde eğer içindeki yazılım eski sürümse bari yenisini kurarım. Teşekkürler.Zubizaretta tekrar hoşgeldin uzun zamandır görünmüyordun.
Full yazılımı indirmen için yetki tanımadım. Yükleme sonrası mutlaka sonucu yaz.
Rica ederiz.20 dakika led yanıp söndü. Yazılımı almadı. Yine aynı şekilde açılıyor tv. Kumandadan 1505 deyip denediğimde ise güncelleme başarısız dedi.
Düzeldi hocam çok teşekkür ederim.
Hayrolsun nereye gitmiştin.Ben döndüğümde TV tamire gitmişti. Döndüğünde eğer içindeki yazılım eski sürümse bari yenisini kurarım. Teşekkürler.
1. bu başlık full yazılım konusudur.Bu model için hangi güncelleme yazılımı kullanmalıyım?
İşteydim Bu arada TV gelmiş çalışıyordu. Fakat ben yinede sizin attığınız yazılımı kurdum çünkü dosyanın ismine bakılırsa televizyonun yazılımından daha üst bi sürümdü. Sahiden de öyleymiş. Yani thank you.Hayrolsun nereye gitmiştin.
merhaba aynı model bende de var yazılım bulamıyorum :(Etikete ait tv mb95 Ana karta sahip smart özelliği donanımsal yetersizlik nedeniyle teknolojik ömrünü tamamladı. Android box alıp kullanın.
Konunun ilk mesajını okuyun! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!merhaba aynı model bende de var yazılım bulamıyorum :(
Hangi ışık?Merhaba iyi akşamlar finlux tv ışığı yanıp sönüyor ve açılmıyor