Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Nie, po prostu niektóre kanały dvbt nie działają, niektóre z nich są w porządku Brak hevc?

IMG_8678.jpg
Yalnızca Türkçe ve İngilizce dillerini kullanabilirsiniz. Bu iki dil dışında bir dille tekrar mesaj yazacak olursanız hesabınız askıya alınacaktır!

Bir önceki mesajınıza göre yanıt verilmiştir;

So I can hear tv programs just cant see them..

@adick,

Sorry for previous post in Polish by the look of it it was translated on the go
IMG_867888dd6b2030c4c0fc.jpg
Jusjus
TV yurtdışı pazara ait olduğu için @yokoono ustamızı etiketliyorum. Müsait olduğunda kendisi mevcut bir yazılım çözümünü veya problemin çözümü ile ilgili bilgi paylaşacaktır. @yokoono Master Please. 😊

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!

IMG_20230802_124907.jpg

Tv bilgilerim . Vestel satellıte 48FD5400 48" LED TV açılmıyor. ışığı yanıyor ekranda Vestel logosu çıkıyor fakat geri kapanıyor yazılım yüklemem lazım yardımcı olur musunuz

Yok hayır yapılmadı ilk defa böyle bir sıkıntı oldu
Anladım.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Yazılımı zipten nasıl çıkartacağım acaba

Yazılımı zipten nasıl çıkartacağım acaba
Bilgisayarıdaysanız zipli dosyaya sağ tıklayın klasöre çıkart tıklayın buraya çıkart seçmeyin klasör içindekileri flash belleğe kopyalayın.

Anakartın sağlamlığını nasıl netleştirebildiniz? Standby ışığı yanmıyorsa yanlış yazılım yükleme sonucu flash çipi arızalanmış olabilir.
Anladım ustam teşekkür ederim

@adick,

Sorry for previous post in Polish by the look of it it was translated on the go
IMG_867888dd6b2030c4c0fc.jpg
Jusjus
I understand that the TV is in working condition, only that some programs are not visible. Do a factory reset and reinstall: menu/4725/Diagnostic/factory reset/ok/ok.

Son düzenleme:
merhabalar televizyonum açılmıyor kırmız ışık yanıp sönüyor varsa ful ve kurtarma yazılımı elinize verirmisiniz saygılarla

televizyon.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt