Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,135
yardımcı olabilecek arkadaş var ama sorunu bilmeden size nasıl yardımcı olalım.!Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar
yardımcı olabilecek arkadaş var ama sorunu bilmeden size nasıl yardımcı olalım.!Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar
geç cevap verdiğim için özür dilerim, sorun çözüldü. Teşekkür ederimyardımcı olabilecek arkadaş var ama sorunu bilmeden size nasıl yardımcı olalım.!
Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Sorun çözüldü, teşekkür ederimTV' deki problem nedir?
Sorunun çözümünü detaylı olarak paylaşır mısınız?geç cevap verdiğim için özür dilerim, sorun çözüldü. Teşekkür ederim
Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Sorun çözüldü, teşekkür ederim
Tv’deki sorun daha önce Vestel açılış ekranlı full yazılım yüklenmiş olması. Vestel yazısının Seg’e çevrilmesi gerekiyordu. Seg açılış logolu anakart değişikliği yapıldı. Eski anakartın panel yazılımı alınıp yüklendi.Sorunun çözümünü detaylı olarak paylaşır mısınız?
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.Tv’deki sorun daha önce Vestel açılış ekranlı full yazılım yüklenmiş olması. Vestel yazısının Seg’e çevrilmesi gerekiyordu. Seg açılış logolu anakart değişikliği yapıldı. Eski anakartın panel yazılımı alınıp yüklendi.
![]()
![]()
Donanım orjınal kart değişim olmadı
For main 17MB95 and panel VES400UNDS-2D-R06 I have SPI for flash memories. It is written with the programmer. It's ok ?.HI Yoko Nice to hear from You . I did not load any software (awaiting Your) Find attached panel label
![]()
![]()
Benimde ihtiyacım var youtube acilmiyor seninki açılıyormuMerhaba benim de Vestel (V.0.45.23.7) (MB97) full yazılıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
2021' de yazılan mesaja cevap bekliyorsunuz. Konu ile ilgisiz mesajlar devam ederse üyeliğiniz askıya alınacaktır. Yazılım talebinizi aşağıdaki kurallara uygun şekilde gerekli bilgileri paylaşarak yapabilirsiniz;Benimde ihtiyacım var youtube acilmiyor seninki açılıyormu
Anakart mb97 iseBenimde ihtiyacım var youtube acilmiyor seninki açılıyormu
Seri numarası nerde yazıyor benimde (V.0.45.23.7) (MB97) ykutube acılmıyor ne yapabilirimOluruz
Size yazılan cevapları okumuyor musunuz?Seri numarası nerde yazıyor benimde (V.0.45.23.7) (MB97) ykutube acılmıyor ne yapabilirim
Ben youtube açmak istiyorum youtubeye girip herhangi bir video açtığımda siyah ekranda kalıyor nedeni nedir ve nasıl düzelir?Anakart mb97 ise
Önemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
OkuyorumSize yazılan cevapları okumuyor musunuz?
Bir mesaj daha bekleyeceğim. Ardından gereken işlemi yapacağım. Forumda yazılım talebinde bulunacaksanız, yukarıdaki mesajları tekrar okuyunuz. Kurallar bölümündeki bilgileri GÖRSEL olarak paylaşınız ve bekleyiniz!Ben youtube açmak istiyorum youtubeye girip herhangi bir video açtığımda siyah ekranda kalıyor nedeni nedir ve nasıl düzelir?
Okuyorum