merhaba. 4725 yaptıgımda mb91 oldugunu gördüm ve mb90 titanyum yazılımını yükleyemedim. usb takılı değilken ışık yanıp sönüyor ancak usb taktıgımda hiç ışık yanmıyor. prens_ipsiz arkadaşımızYouTube için istiyorsanız eğer maceraya girmenize gerek yok.
Ayrıca TV etiketi arkasındaki S/N'yi paylaşırsanız iyi olur.
Ya da Menü + 4725 tuşlayıp açılan servis menüsü ekranının fotoğrafını çekip buraya atın.
Öncelikle TV' nizde görüntü var mı? telefon flaş ışığı ile çok yakından paneli kontrol eder misiniz? Ya da arka ızgara arasından bakarak açıkken bir ışık olup olmadığını kontrol ediniz.merhaba. 4725 yaptıgımda mb91 oldugunu gördüm ve mb90 titanyum yazılımını yükleyemedim. usb takılı değilken ışık yanıp sönüyor ancak usb taktıgımda hiç ışık yanmıyor. prens_ipsiz arkadaşımız
halletmiş ama anlayamadım
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.TV açtıgımda Vestel yazısı gelip gidiyor ekran kararıyor ısıgı yanıp sönüyor ve görüntü yok bir türlü açamadım bi bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz![]()
Detaylı açıklama yazar mısın.merhaba. 4725 yaptıgımda mb91 oldugunu gördüm ve mb90 titanyum yazılımını yükleyemedim. usb takılı değilken ışık yanıp sönüyor ancak usb taktıgımda hiç ışık yanmıyor. prens_ipsiz arkadaşımız
Mb96 İçin var 110 Yok belkiselamlar ustam elimde seg 49sc7600 bi cihaz var normalde uzerinde 17mb96 kart vardı ben suan uzerine 17mb110s kart taktım ekran ters cıkıyor elinizde panel yazılımı varsa yardımcı olursanız sevinirim
![]()
![]()
Sevgili umutun 2020 de verdiği cevapmerhaba. 4725 yaptıgımda mb91 oldugunu gördüm ve mb90 titanyum yazılımını yükleyemedim. usb takılı değilken ışık yanıp sönüyor ancak usb taktıgımda hiç ışık yanmıyor. prens_ipsiz arkadaşımız
Google translate:
Renkler doğruysa ve sadece görüntü tersse, panel profilini kaydedin ve buraya gönderin.
Mb96 İçin var 110 Yok belkiyokoono ustada vardır kendisini etiketledim. Forum'a giriş yaptığımda yazışmayı görecektir.
Senden saat 20:20 gibi panel dosyası istenmiş ,bunu tvden almak 3 saniye,bir upload sitesine yüklemek de 3 saniye,bir 3 saniye de upload sitesinden alınan linki forumda yazmak olsa toplamda 9 saniyede iş biterdi,hadi abartayım 1 dakikada iş biterdi,böylece tv nin panel dosyasını hemyok ustam maalesef renklerde normal degıl goruntu gamalı
Öncelikle TV' nizde görüntü var mı? telefon flaş ışığı ile çok yakından paneli kontrol eder misiniz? Ya da arka ızgara arasından bakarak açıkken bir ışık olup olmadığını kontrol ediniz.
scaleli35Mb96 İçin var 110 Yok belkiyokoono ustada vardır kendisini etiketledim. Forum'a giriş yaptığımda yazışmayı görecektir.
Panel dosyası sizinle ilgili değil.![]()
![]()
ekran var. ızgara içinde beyaz ışıklar var sanırım ledin ışıkları onun dışında saniye başı mavi ışık yanıp sönüyor 60bpm de.
SN : 7283396 400313
PNL : 30088656
VPAZ: 20228047
(panel dosyası nedir? nasıl alırım)
Alttaki kırmızı çerçeve gibi renkten bahsediyorsanız panel arızasına benziyor yazılımsal değil![]()
![]()
ekran var. ızgara içinde beyaz ışıklar var sanırım ledin ışıkları onun dışında saniye başı mavi ışık yanıp sönüyor 60bpm de.
SN : 7283396 400313
PNL : 30088656
VPAZ: 20228047
(panel dosyası nedir? nasıl alırım)
Üstadım günaydın. Sorun sanırım şunun aynısı;Alttaki kırmızı çerçeve gibi renkten bahsediyorsanız panel arızasına benziyor yazılımsal değil
47pf9090 için 3.6.7 titanium diye bi surum yukledim, ekran vestel logosunda kalıyor acılmıyor, allah rızası icin ustume full yazılım atın mb91 icin
Durduk yere basımıza is aldık yine. Yardımlarınıza muhtacım.
merhaba. 4725 yaptıgımda mb91 oldugunu gördüm ve mb90 titanyum yazılımını yükleyemedim. usb takılı değilken ışık yanıp sönüyor ancak usb taktıgımda hiç ışık yanmıyor. prens_ipsiz arkadaşımız
Ne olmalı?mb196 da olmalı