Yazılım yüklemesini birkaç kez deneyin. Kullandığınız USB' nin GPT değil MBR altyapısında Fat32 formatlandığından emin olun. (Disk Genius ile kontrol edebilirsiniz.) 16 GB' tan fazla olmasın.Ustam cihaz daha önce hiç ellenmemiş gibi görünüyor
![]()
![]()
Yazılım yüklemesini birkaç kez deneyin. Kullandığınız USB' nin GPT değil MBR altyapısında Fat32 formatlandığından emin olun. (Disk Genius ile kontrol edebilirsiniz.) 16 GB' tan fazla olmasın.Ustam cihaz daha önce hiç ellenmemiş gibi görünüyor
![]()
![]()
Bu yazılımı denermisiniz.?Ustam cihaz daha önce hiç ellenmemiş gibi görünüyor
![]()
![]()
sota kardeşim verdiğiniz yazılımı yükledim, ekran ters ve yana kayık vaziyette çıkıyor, ama menüye falan girebiliyorum sanıırım panel bilgisi uymadıBu yazılımı denermisiniz.?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
merhaba..
42PF7175
sn:7130377 400335
panel:23141793
yazılımı lazım yardımcı olabilirmisiniz.
Makinanın uyku kartı arıza bu sebeple tv açılmıyor.sota kardeşim verdiğiniz yazılımı yükledim, ekran ters ve yana kayık vaziyette çıkıyor, ama menüye falan girebiliyorum sanıırım panel bilgisi uymadı
![]()
Gelen bildirimi takip et. Panel yazılımını yükle.sota kardeşim verdiğiniz yazılımı yükledim, ekran ters ve yana kayık vaziyette çıkıyor, ama menüye falan girebiliyorum sanıırım panel bilgisi uymadı
![]()
sota kardeşim verdiğiniz yazılımı yükledim, ekran ters ve yana kayık vaziyette çıkıyor, ama menüye falan girebiliyorum sanıırım panel bilgisi uymadı
![]()
mainboard arızalı diyebiliriz o zaman,sanırsam yazılımla düzelecek bir şey değilMakinanın uyku kartı arıza bu sebeple tv açılmıyor.
Ekranı düzeltiriz.
Mainboard' un yalnızca Tuner katında (Uydu alıcı bölümü) sorun vardır. Paylaşılan ikinci yazılımı (Panel yazılımı) yükledikten sonra ekran düzeldiğinde Harici bir uydu alıcıyla kullanılabilir.mainboard arızalı diyebiliriz o zaman,sanırsam yazılımla düzelecek bir şey değil
sota kardeşim, panel.bin yüklendi ekran açılıyor, sadece tersmainboard arızalı diyebiliriz o zaman,sanırsam yazılımla düzelecek bir şey değil
Ters derken daha önce Vertical (Dikey) tersti, şimdi Horizontal (Yatay) mı ters?sota kardeşim, panel.bin yüklendi ekran açılıyor, sadece ters
![]()
Düzelmesine sevdindim.sota kardeşim, panel.bin yüklendi ekran açılıyor, sadece ters
![]()
kusura bakmayın kafa gitti...şimdi farkettim sorun bitti emeğinize sağlık

her zaman beklerimDüzelmesine sevdindim.
Bir çay ısmarlasın artık![]()
eyvallah içmiş kadar oldum.her zaman beklerim