Çok teşekkürler. Oldu bu sefer.Tekrar kontrol edin.
Çok teşekkürler. Oldu bu sefer.Tekrar kontrol edin.
Vestel 49UD9300 TV için tam yazılım lazımTv içerisinde dahili bluetooth var mı yok mu ona bakılmalı yoksa bağlantı olmaz.
Sorun nedir belirtin ve tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Vestel 49UD9300 TV için tam yazılım lazım
Arada donma ve kasmalar yasıyorum bazen televizyon kumandayı algılamıyorSorun nedir belirtin ve tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Sorun nedir belirtin ve tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Yazılım verildi.![]()
Arada donma ve kasmalar yasıyorum bazen televizyon kumandayı algılamıyor
![]()
TeşekkürlerYazılım verildi.
Rica ederim.Teşekkürler
Merhabalar dün yazılım atmıştınız bugün indirmeyi denedim yetkiniz yoktur dediRica ederim.
Yetki tanımlaması 24 saattir.Merhabalar dün yazılım atmıştınız bugün indirmeyi denedim yetkiniz yoktur dedi
MB97 çok eski bir kart yazılım desteği yok.mb97 2023 yazılımı varmı
Tekrardan atabilir misinizYetki tanımlaması 24 saattir.
Yetki verildi bildirime bakınMerhabalar dün yazılım atmıştınız bugün indirmeyi denedim yetkiniz yoktur dedi
Mb100 Yazan yazılım size verilmedi kiKoro96 nickli üyeye verildi. Size verilen mb211 Yazılım onun bir altındaki mesajda dikkat ediniz.
By_Trol ilgili yazılıma ulaşamadım cihazı yazılımlarla uğraşırken çalıştı fakat sizin gönderdiğiniz yazılım süreli sanırım kayıp şuan.Cihaz yine aynı arızadan tezgahta rica etsem tekrar gönderirmisiniz full yazılımı