Kumanda sağlam mı?Merhaba
17MB110s anakart için full yazılım var mıdır? Kumandanın sadece OK tuşu çalışıyor. Şimdiden elinize sağlık.
![]()
Çok teşekkür ederimSizin tv smart olduğu için ek uygulama yüklenemez kendi smart portalinde ne varsa onları kullanırsınız android olsaydı ek uygulama yüklenirdi fakathosbulduk ustanın bir konusu vardı usb ile ek uygulama çalıştırılabiliyor konuyu ben şu an bulamadım kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görüp size yardımcı olacaktır.
Tsk ederim dosyayi indirdim birazdan denicemÇok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim.Tsk ederim dosyayi indirdim birazdan denicem
kullanmak istediginiz uygulamanin widget linki mevcutsa tarayici veya web app tester ile kullanmaniz mümkün ama yüklemeniz mümkün degil.Merhaba; Yeni üyeyim yanlış yere yazıyorsam affola. Vestel 58U9510 smart tv mevcut. Bu tv de iptv uygulaması olarak ücretsiz ssiptv var sadece. Başka ücretsiz kullanım yaptıran uygulama nasıl yükleyebilirim. Yazılım ile çözümlenebilir mi bu durum?
Ses var görüntü yoksa donanımsal arıza var yazılım ile alakası yok.dostlar selamlar toshiba 43ll3a63dt televizyona sahibim toshiba yazısından sonra ekran kararıyor ses var görüntü yok full yazılıma ihtiyacım var arkada tv sabit olduğundan böyle atabildim yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Hocam ilk başta toshiba yazısı geliyor daha sonra ekran kapanıyor yazılım gibi geliyor yine bi denesem iyi olacak full yazılımSes var görüntü yoksa donanımsal arıza var yazılım ile alakası yok.
Yazılım verildi bildirime bakın.Televizyon açılıyor vestel yazısı geliyor ekran hafiften kararıyor ve televizyon kapanıyor.
Seri No:8015008 800090
![]()
Hocam full yazılımı verebilir misiniz acabaSes var görüntü yoksa donanımsal arıza var yazılım ile alakası yok.
Yazılım ile alakası yok besleme kartı yada led bar arızası var.Hocam full yazılımı verebilir misiniz acaba
Yazılım ile alakası yok besleme kartı yada led bar arızası var