By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,280
Donanımsal arıza var.Hocam sıfırlamadan önce vardı ses şimdi sıfırladım büyük ihtimal kurulum ekranında kaldı herhalde toshiba yazısından sonra ses yok görüntü gidiyor
Donanımsal arıza var.Hocam sıfırlamadan önce vardı ses şimdi sıfırladım büyük ihtimal kurulum ekranında kaldı herhalde toshiba yazısından sonra ses yok görüntü gidiyor
MERHABA.DOSYAYI İNDİRMEK İSTEDİĞİMDE AŞAĞIDAKİ UYARIYI ALMAKTAYIM.Yazılım verildi bildirime bakın.
Hımm, olabilirHocam yeniden merhaba dönüşün için çok teşekkür ederim dediğin gibi besleme kartından olabileceğini düşünüyorum ancak işin ilginç kısım toshiba yazısından sonra ekran 10-15 saniye açık kalıyor daha sonra ekran gidiyor bu da benim yazılımın bir yerde hata yaptığını düşündürdü. Ledlerle alakalı bi durum olmadığını düşünüyorum
Yazılım tekrar verildi bildirime bakın.MERHABA.VESTEL MB97 ANAKARTLI TV SAHİBİYİM.TV İKİ HAFTADIR GECELERİ KENDİ KENDİNE AÇILIYORDU VE SONRA KENDİLİĞİNDEN DÜZELDİ.SONRALARI İSE TV Yİ HER AÇTIĞIMDA DİREK OLARAK KARŞIMA İLK KURULUM EKRANI ÇIKTI.İLK KURULUMU YAPIP SONRA İZLEYEBİLİYORDUM. BUGÜN İSE TV HİÇ AÇILMIYOR.IŞIK YANIP SÖNÜYOR AMA VESTEL YAZISI GELMİYOR.NE YAPMALIYIM.TECRÜBESİ VE BİLGİ SAHİBİ OLAN VARSA YAZILIM KONUSUNDA DESTEK OLABİLİRMİSİNİZ.
![]()
Yazılım tekrar verildi bildirime bakın.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SİZİ BEKLİYOR OLACAĞIM.Tamam sorunu tespit ettik. Cronla ilgili bir sorun var.
Güncellemesini yapacağız.![]()
Güncel yazılım Titanium V.4.14.0.0![]()
Bu TVnin en son yazılım sürümü nedir acaba? Ses baya az çıkıyor acaba yazılımla bir tık daha yükselir mi? Teşekkür ederim.
Tekrar kontrol edin.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SİZİ BEKLİYOR OLACAĞIM.
YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.DOSYAYI İNDİRDİM.AKŞAM TELEVİZYONA YÜKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM.İNŞALLAH BAŞARILI OLURUM.OLUMLU YADA OLUMSUZ DURUMDA BİLGİLENDİRME YAPACAĞIM.Tekrar kontrol edin.
Bekliyoruz.YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.DOSYAYI İNDİRDİM.AKŞAM TELEVİZYONA YÜKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM.İNŞALLAH BAŞARILI OLURUM.OLUMLU YADA OLUMSUZ DURUMDA BİLGİLENDİRME YAPACAĞIM.