Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhabalar toshiba 50ua2063dt model televizyonum var wifi internet bağlantısı sürekli bağlı-internet hatası veriyor. Modemsel bir sorun değil tv yi fabrika ayarlarına döndürünce düzeliyor. Sorunu yazılım güncellemesi ile çözebilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar toshiba 50ua2063dt model televizyonum var wifi internet bağlantısı sürekli bağlı-internet hatası veriyor. Modemsel bir sorun değil tv yi fabrika ayarlarına döndürünce düzeliyor. Sorunu yazılım güncellemesi ile çözebilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum.
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

kolay gelsin ustalarım seg yazılım lazım yardımcı olursanız çok t

16680876045561831209033.jpg

eşekkür ederim

IMG_20221110_192612cecd5605e50eedd1.jpg

Acaba bu TV için güncelleme driveri yapılabilir mi çok acil çocuklarım YouTube çizgi film izleyemoyor

IMG_20221110_192612cecd5605e50eedd1.jpg

Acaba bu TV için güncelleme driveri yapılabilir mi çok acil çocuklarım YouTube çizgi film izleyemoyor
Youtube için güncelleme yazılımı var fakat tv nin donanımı yetersiz kaldığı için aşırı donma kasılma yapar reset atar zor izlersiniz android box alıp kullanın

Youtube için güncelleme yazılımı var fakat tv nin donanımı yetersiz kaldığı için aşırı donma kasılma yapar reset atar zor izlersiniz android box alıp kullanın

Acaba android box ne önerirsiniz android box ile normal TV kanalları izlenirmi YouTube girer mi

Maalesef Vestel yazısı gelip gidiyor görüntü gelmiyor. Panel için de yazılım atmak gerekiyor mu bu aşamada

@enver3858 Linkteki konularda sorabilirsiniz.

merhaba,
bende 17 mb 130 anakart var hiç çalışmıyor yazılımla düzeltilebilirmi yardım rica ederim

merhaba,
bende 17 mb 130 anakart var hiç çalışmıyor yazılımla düzeltilebilirmi yardım rica ederim
Çalıştırılmak istendiğinde standby ledi yanıp sönüyorsa yazılım ile kurtarma ihtimali var.

Tv deki sorun nedir? Güncelleme yazılımı mı?
seg yazısı geliyor gidiyor bir sure aydınlatma calısıyor ekranda bişi yok sonra kapanıyor stand by a geciyor acıyom gene tekrar ediyor seg yazısı geliyor acılmıyor boot edemiyor danki full yazılım sanki sorunu

Geri
Üst Alt