Ş
şahin212121
Aktif Üye
- 29 Ocak 2022
- 62
- 34
140Cod main (17MBxxxx) ???.
Panel ves500undc-2d-n12
140Cod main (17MBxxxx) ???.
Panel ves500undc-2d-n12
I don't have the panel profile. I have a full software. Try at your own risk.140
Panel ves500undc-2d-n12
Ustam tutmadıI don't have the panel profile. I have a full software. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Varsa panel yazılımı tek atabilirmisiniz başka taktım tersUstam tutmadı
I don't have the panel profile. I have a full software. Try at your own risk.
Ustam panel tek lazımI don't have the panel profile. I have a full software. Try at your own risk.
Ustam burdamısınızUstam tutmadı
Varsa panel yazılımı tek atabilirmisiniz başka taktım ters
Ustam panel tek lazım
Google translate.Ustam tutmadı
Varsa panel yazılımı tek atabilirmisiniz başka taktım ters
Ustam panel tek lazım
Ustam burdamısınız
Full yazılımla almıyor verdiğiniz yazılımGoogle translate.
Dedim. 17MB140 ve VES500UNDC-2D-N12 panel için panel profilim yok
Yazılım Verildi
yukarıda söylediğinin aynısı
Ustam sanırım kurtarma istiyor
Ustam başka kart taktım sadece ters panel varmı acaba
Kısa süreli çıkar.su anda tv kapatip aciyorum vestel yazisi cikiyor. led sorunu olan tvde yazi cikarmi?
Yazılım VerildiTahmin edebiliyorum artık rahatsızlık vermeye başladım, bana 17MB95M yazılım lazım, kurtarma olur, full olur farketmez, elinde 95M için yazılım olan varsa gönderebilir mi? tv nin hiç çalışmayan anakart fotoğrafını ekliyorum, bu etikete göre de yazılım olsa olur. Şimdiden teşekkürler
Bulduğunuz her yazılımı yüklemeyiniz. Tv deki sorun nedir?Gunaydin arkadaslar bana kimse yardımcı olmayacak galiba en iyisi v0 dan başlayıp deneyim yazilimlari şansa artık
Hocam stanby da kaliyor paylaşım yapmıştım 2 gun once bu sayfaya telefunken 32th6020 model mb211 mainbord var cihazdaBulduğunuz her yazılımı yüklemeyiniz. Tv deki sorun nedir?
Yazılım linki verdim.Hocam stanby da kaliyor paylaşım yapmıştım 2 gun once bu sayfaya telefunken 32th6020 model mb211 mainbord var cihazda