Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

WhatsApp-Image-2022-10-02-at-13.53.53.jpg

bu mudur üstad @By_Trol
Yazılım güncellemeyi deneyin.

üstad dediklerini yaptım ama bein uygulaması yine çalışmadı neden oluyor acaba @By_Trol

üstad dediklerini yaptım ama bein uygulaması yine çalışmadı neden oluyor acaba @By_Trol
uygulamayı açıyorum sağ altta 33 nokta oynuyor 10 saniye kadar sonra siyah ekranda kalıyor

Son düzenleme:
hocam yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim güncellemedeen sonra düzelmedi ama ben kendimce bi çözüm buldum başka aga baglandıgımda uygulama açılıyor evdeki modemde açılmıyor tvde dns değiştirsem olurmu veya napabilirim @By_Trol

Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4724 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
SORUNDA BURDA ZATEN SİZİN YAPTIĞINIZ GİBİ YAPIYORUM MENÜ SONRASI 4724 4725 YAPIYORUM HİÇ BİR EKRAN AÇILMIYOR, YANİ O KISQYOL ÇALIŞMIYOR BENDE

uygulamayı açıyorum sağ altta 33 nokta oynuyor 10 saniye kadar sonra siyah ekranda kalıyor
Yazılımsal olmadığını anlamış olduk dns değişmek veya modemi resetleyip denemek lazım. Modeminizin 5Ghz çıkışı varsa ona bağlanmayın 2.4 Ghz olan çıkışa bağlanın

SORUNDA BURDA ZATEN SİZİN YAPTIĞINIZ GİBİ YAPIYORUM MENÜ SONRASI 4725 YAPIYORUM HİÇ BİR EKRAN AÇILMIYOR, YANİ O KISQYOL ÇALIŞMIYOR BENDE
Uzaktan kumanda tuşları sorunsuz çalışıyorsa ilgili menü mutlaka ekrana gelir.

SORUNDA BURDA ZATEN SİZİN YAPTIĞINIZ GİBİ YAPIYORUM MENÜ SONRASI 4724 4725 YAPIYORUM HİÇ BİR EKRAN AÇILMIYOR, YANİ O KISQYOL ÇALIŞMIYOR BENDE
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.

Selamünaleyküm arkadaşlar hi level 50 hl520 televizyonum Stand By ışığı yanıp sönüyor fakat açılmıyor sebebi ne olabılır yada tv ye uygun yazılım konusunda anlatımlı sekılde yardımcı olurmusunuz.Anakart ve serı numarası bu sekılde

20221002_171809.jpg
20221002_181719.jpg

Şimdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt