By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Maalesef benim arşivimde yokMerhaba. Kırmızı ışık yanıp sönüyor. Görüntü yok. Tam yazılıma ihtiyacınız var. Teşekkürler.
Maalesef benim arşivimde yokMerhaba. Kırmızı ışık yanıp sönüyor. Görüntü yok. Tam yazılıma ihtiyacınız var. Teşekkürler.
YaılımMerhaba arkadaşlar cihaz
Model : 22PF5065S 22 LED TV
SN: 7134541 400193
Vestel logosu geliyor açılıp kapanıyor. Eski paylaşılan tüm yazılım linkleri ölmüş. Yardım edebilir misiniz adminlerim?
Değerli yardımlarınızı beklerim abilerim. By_Trol F fikoloji TEKNOwest
Yaılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kurulum tamamlanıyor sorun devam ediyorsa donanımsal arıza vardır.
Bu cihaz YouTube giriyor,fakat oynatmiyor
Full yazılımHocam öncelikle yanıt için teşekkürler fakat çözüm olmadı, hala vestel logosu çıkıyor açılıp kapanıyor sürekli fişten çekene kadar devam ediyor bu döngü. Başka deneyebileceğim bir şey var mı acaba ? By_Trol
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.dostlar selamun aleyküm bendede vestel 50U9510 50 TV VAR fakat son 1-2 aydır bein uygulaması ve birkaç uygulama daha çalışmıyor yazılım güncellemeyle vefabrika ayarına dönmeyle çözüm bulamadım güncel usbden yazılımı bulabilirmiyim şimdiden teşekkürler
Eklemiş olduğunuz etikete ait tv mb95 ana karta sahip mb95 ana kart donanımsal olarak yetersiz kaldı yazılım var fakat youtube çok geç açar donma kasma yapar. Android box kullanın.
Bu cihaz YouTube giriyor,fakat oynatmiyor
Yazılımselamlar arkadaslar seg 32sc5600 tv 3 5 dakıkada bır kendını kapatıp acıyor beslemede herhangı bır sorun bulamadım muhtemelen yazılımsal oldugunu dusundugum ıcın yardımınıza ıhtıyacım var kurtarma yada full yazılım olarak yardım edersenız sevınırım simdiden tesekkür ederim
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.Merhabalar 48FA7500 vestel marka tv var uzun zamandır güncelleme yapmıyor
mesela daha önceleri izlediğim youtube kanalını açamaz oldum yardımcı olurmusunuz