Sonucu yazınMerhabalar tüm meslektaslarıma iyi çalışmalar dilerim ekteki resimde paylaşmış olduğum tv için full yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Tv deki sorun nedir? Yazmamışsınız eğer güncelleme yazılımı istiyorsanız tv eski bir ana karta sahip en güncel yazılımı bile eski olduğu için hiç bir yeni özellik gelmeyecek
Buna göre bi yazılım varmı acaba
anakart değişimi yaptık cihazaTv deki sorun nedir? Yazmamışsınız eğer güncelleme yazılımı istiyorsanız tv eski bir ana karta sahip en güncel yazılımı bile eski olduğu için hiç bir yeni özellik gelmeyecek
Çapraz ana kart değişimi mi yapıldı. Mb82 + Mb140merhabalar arkadaşlar. vestel 17mb140 panel yazılım 23618786 lazım. anakart değişim sonrası ekran ters döndü. forumda aradım ama bulamadım. yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Size bu sayfada 19072. Mesajda yazılım verildi.anakart değişimi yaptık cihaza
Birebir anakart değişimi yapıldı. Mb140 +mb140Çapraz ana kart değişimi mi yapıldı. Mb82 + Mb140
Birebir ana kart değişimi mi yapıldı. Mb140 + Mb140
YouTube girmiyorTv deki sorun nedir? Yazmamışsınız eğer güncelleme yazılımı istiyorsanız tv eski bir ana karta sahip en güncel yazılımı bile eski olduğu için hiç bir yeni özellik gelmeyecek
merhabalar arkadaşlar. vestel 17mb140 panel yazılım 23618786 lazım. anakart değişim sonrası ekran ters döndü. forumda aradım ama bulamadım. yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Çapraz ana kart değişimi mi yapıldı. Mb82 + Mb140
Birebir ana kart değişimi mi yapıldı. Mb140 + Mb140
YazılımBirebir anakart değişimi yapıldı. Mb140 +mb140
Maalesef yokYouTube girmiyor