By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Toshiba tvme bendekinden daha üst versiyon yazılım mevcut mudur acaba? Mevcutsa paylaşabilir misiniz rica etsem? Üste upgrade yapmak istiyorum

20220617_013342.jpg
20220617_002816e11f0e7c7b628cef.jpg
Yazılım.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
selamlar, MB180 için yazılım var mı? özellikle gelişmiş ayarlardaki MEMC ayarında aktif etmek için. TV de bu çip var ve yazılımsal aktif fakat kontrol etmek için ayar koymamışlar. vestel tvlerde ayarı var ama daewoo tvde yok. bu ultra motion (MEMC) denilen özellik bluray zevkimi katletti. sırf görüntüyü akıcı yapmak için ara karelere blur ekleniyor. yapay görüntü oluşuyor tıpkı madvr ile smooth motion açınca olduğu gibi... frame üretmiyor blur koyuyor. ikisini de iatemiyorum tüm ayarları kapattım fakat MEMC kapanmıyor lütfen bilen varsa yardımcı olsun. vestel yazılımı kurulabilir mi?
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

S Çevrimdışı

symbol54

Yeni Üye
2 Nis 2022
4
35
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Teşekkür ederim hocam fakat menü açtıktan sonra 1505 basınca hiç bir hareket olmuyor nedense anlamadım

K Çevrimdışı

kasper_sky

Yeni Üye
10 Kas 2020
35
44
Merhaba arkadaşlar.Elimde bir tane lg 37 LV3550 TV var.Standaby ışığı gelmiyor.Besleme yi kontrol ettim.Sorun gözükmüyor.Benzer bir anakart vardı denedim uyum sağlamadı.Ne yapılabilir ?

IMG_20220618_121646.jpg

Geri
Üst Alt