A Çevrimdışı

aprincor

Yeni Üye
14 Ara 2021
5
24
hocam merhaba, televizyon yazılımını güncellerken yanlış bir update yaptım sanırım. Şu an açılışta vestel yazısı garip bir şekilde yazılı duruyor. Sürekli kapanıp açılıyor. Logo ekranında kalıyor hep. Televizyon açılmıyor. Acaba mb96 full yazılımı ekte görsellini attığım televizyon için elinizde mevcut mudur? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

IMG_20211214_193839.jpg

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
üstadım öncelikle teşeküürler
benim tv nin durumunu sizede anlatayım
televizyonumda 1.34.25 orjinalyazılım vardı
sonra 2.15.25 sitede gördüm mb100 bunu yükledim ve televisyon ip tv izlerken security error hatası vermeye başladı
sonra siteden sizin stabil dediğiniz 1.34.25 olanı tekrar yükledim bukezde sitelere girerken hata verdi bunlar smart bölümünde oluyor
normal tv izlerken sorun yokbunun başlka çözümü yokmu

2.15.25 version iyi fakat ssiptv ott player yada vewd msx platformunda ott-play izlerken
açıyor 5 saniye sürmeden sürekli ekran gidip geliyor ve securıty error hatası veriyor

sonra sizin stabil dediğiniz 1.34.25 versionunu tekrar yükledim bu sefer de https:// vss.. adresli licanse hatası veriyor
serviste arkadaşım var bu yazılımlar senin tvnin serinumarasını tutmuyor bu hataları alırsın dedi sizin anlayacağınız siteden yüklediğim .1.34.25 2.15.25 diğer .2.15.14 hepsiniz denedim olmuyor benim yüklemeleri yapmadan önceki tvimdeki orjinal 1.34.25 bulmam gerekiyor siz yardımcı olursanız çok sevinirim
CEVAP YAZACAK ÜSTADIMIZI BEKLİYORUM

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
hocam merhaba, televizyon yazılımını güncellerken yanlış bir update yaptım sanırım. Şu an açılışta vestel yazısı garip bir şekilde yazılı duruyor. Sürekli kapanıp açılıyor. Logo ekranında kalıyor hep. Televizyon açılmıyor. Acaba mb96 full yazılımı ekte görsellini attığım televizyon için elinizde mevcut mudur? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

IMG_20211214_193839.jpg
Yazılım link sonucu yazın.

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
Mb100 Eski bir anakart olduğu için güncel yazılım desteği yok yazılımlar aşağıdaki linkte deneyin hangisi işinizi görürse ise kullanırsınız.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***hayır ben yazılım desteği istemiyorum bu linkte verdiklerinizin hepsinde vewd lisans hatası veriyor securıty error hatası veriyor bunun nedenini öğrenmek istiyorum daha önce kendi orjinal yazılımım 1.34.25 di böyle durumlar yoktu

mesela yine 1.34.25 yükledim sizin verdiğiniz linklerden yine orjinale dönermi diye dediğim hatalrı veriyor

mesela yine 1.34.25 yükledim sizin verdiğiniz linklerden yine orjinale dönermi diye dediğim hatalrı veriyor
bir sorumda bu yazılımları vestelin orjinal yazılımlarımı yoksaa modlanmış yazılımlarmı

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
Son düzenleme:
H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
Tarih saat ayarı doğru mu? Farklı bir konuda ottplayer çalışmıyor yazısı görmüştüm sanırım genel bir sorun var. Sadece sizin tv ye sit bir durum değil
dediklerinizi yaptım daha önce burdan yüklediğim tüm yazılımlarda bu sorunlar oldu

dediklerinizi yaptım daha önce burdan yüklediğim tüm yazılımlarda bu sorunlar oldu
ama dediğim gibi daha önce orjinal tvnin internetten kendi güncellediği 1.34.25 sürümünde bu problemler yoktu orjinal 1.34.25 sürümüne dönebilsem yeter

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

ama dediğim gibi daha önce orjinal tvnin internetten kendi güncellediği 1.34.25 sürümünde bu problemler yoktu orjinal 1.34.25 sürümüne dönebilsem yeter
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekler misin. Arşivimde varsa full yazılım linki paylaşırım.

Geri
Üst Alt