Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazınSLM ALEYKUM USTALARIM
TELEFUNKEN 32TH4020 MODELİ İÇİN FULL YAZILIMA İHTİYACIMIZ VARDIR. RESMİ EKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER
![]()
[
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Son düzenleme:
Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazınSLM ALEYKUM USTALARIM
TELEFUNKEN 32TH4020 MODELİ İÇİN FULL YAZILIMA İHTİYACIMIZ VARDIR. RESMİ EKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER
![]()
Linki yeniledim yazılımı tekrar indirin versiyon 2 ile başlayanı yükleyeceksiniz.SLM ALEYKUM USTALARIM
TELEFUNKEN 32TH4020 MODELİ İÇİN FULL YAZILIMA İHTİYACIMIZ VARDIR. RESMİ EKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER
![]()
USTAM YÜKLEDİM AMA STANDBY IŞIĞI SABİT BİR ARALIKLA YANIP SÖNÜYOR. EKRAN Bİ SEFER GELDİ GİTTİ. LOGO DAHİ GELMİYOR. SANKİ KART PROBLEMLİ GİBİLinkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın
[*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
Dediğiniz gibi yaptım.Netflix uygulaması geldi.Açtığımda Netflix logosu çıkıyor ve 2-3 sn sonra kendiliğinden kapanıyor :(https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim.3011/
İlk sayfayi oku, linke gir eski sürüm içindeki Netflix yükle
Yazılım linkini güncellemiştim güncel olan bu linkteki yazılımı yükleyin.USTAM YÜKLEDİM AMA STANDBY IŞIĞI SABİT BİR ARALIKLA YANIP SÖNÜYOR. EKRAN Bİ SEFER GELDİ GİTTİ. LOGO DAHİ GELMİYOR. SANKİ KART PROBLEMLİ GİBİ
hocam iyi akşamlar. attığınız yazılımı 4 gb flash disk içerisine atıp tv ye takım dediğiniz yöntem ile denedim. ok tuşuna basılı tutarak fişi taktıktan sonra stand by ışığı bir kaç sn söndü sonra hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı yaklaşık 10 dk kadar böyle hızlı yanıp söndü fakat bir sonuca ulaşamadım.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek sonucu yazın
zipten çıkartıp da kopyaladın değil mi,klasör olmadan ,ben mb82 kartta tvyi kapatıp açınca yazılım yüklendiğini görmüştüm.hocam iyi akşamlar. attığınız yazılımı 4 gb flash disk içerisine atıp tv ye takım dediğiniz yöntem ile denedim. ok tuşuna basılı tutarak fişi taktıktan sonra stand by ışığı bir kaç sn söndü sonra hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı yaklaşık 10 dk kadar böyle hızlı yanıp söndü fakat bir sonuca ulaşamadım.
Evet zipden çıkartıp dosyasız bir şekilde fat32 flash içine atıp taktım ok tuşuna basılı tutunca yazılım attığını belli ediyor. Stand bu ışığı hızlı yanıp sönmeye başlıyor ama devamı yok öyle dakikalarca yanıp sönüyor.zipten çıkartıp da kopyaladın değil mi,klasör olmadan ,ben mb82 kartta tvyi kapatıp açınca yazılım yüklendiğini görmüştüm.
Tv kapatıp açınca hareket yok mu?Evet zipden çıkartıp dosyasız bir şekilde fat32 flash içine atıp taktım ok tuşuna basılı tutunca yazılım attığını belli ediyor. Stand bu ışığı hızlı yanıp sönmeye başlıyor ama devamı yok öyle dakikalarca yanıp sönüyor.
Hayır yok onu da denedim. Uzun süre hızlı yanıp sönünce kapatıp açtım fişe takınca stand by yanıyor power tuşuna basıyorum açılacak gibi yanıp sönüyor sonra tekrar yanmaya başlıyorTv kapatıp açınca hareket yok mu?
Yarın farklı usb ile de denemelisin,bu arada sorayım ,kullandığın usb bellek daha önce boot edilen olarak ayarlanmadı değil mi,cevap "ayarlanmadı" ise,farklı bellekle de dene,bootable olarak daha önce kullanıldıysa onu kaldırman gerekiyor.(ben yaparım o işi mesela ,laptopu usbden boot etmek için,sonra unuturum,yazılım atmaya kalktığımda ortaya çıkar)Hayır yok onu da denedim. Uzun süre hızlı yanıp sönünce kapatıp açtım fişe takınca stand by yanıyor power tuşuna basıyorum açılacak gibi yanıp sönüyor sonra tekrar yanmaya başlıyor
Yok boot edilmemiş olması için özellikle sıfır 4 GB aldım bu gün. 2 ayrı flash ile denedim ikisinde 4 GB biri 3.0 bir 2.0 ikisinde de aynı sonucu verdi. Çıkamadım ben bunun içerisindenYarın farklı usb ile de denemelisin,bu arada sorayım ,kullandığın usb bellek daha önce boot edilen olarak ayarlanmadı değil mi,cevap "ayarlanmadı" ise,farklı bellekle de dene,bootable olarak daha önce kullanıldıysa onu kaldırman gerekiyor.(ben yaparım o işi mesela ,laptopu usbden boot etmek için,sonra unuturum,yazılım atmaya kalktığımda ortaya çıkar)

Linkteki (Farklı) yazılımı yükleyip sonucu yazar mısın.hocam iyi akşamlar. attığınız yazılımı 4 gb flash disk içerisine atıp tv ye takım dediğiniz yöntem ile denedim. ok tuşuna basılı tutarak fişi taktıktan sonra stand by ışığı bir kaç sn söndü sonra hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı yaklaşık 10 dk kadar böyle hızlı yanıp söndü fakat bir sonuca ulaşamadım.