Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Farklı bir flash bellek ile deneyin yazılımı almaz sorun devam ederse anakart değişecek
Başka bir flashla denedim hatta 4 gblık ışıklı bir flashla tekrar açtım bekledim yine olmadı hatta flashın ışığı hiç yanmadı bile, dediğiniz gibi anakart sanırım, ben bunu netten alıp değiştirsem sorun düzelir mi? Değişimi yapabilirim elimden o kadarı gelir yoksa direk servisimi ariyim sizce

Başka bir flashla denedim hatta 4 gblık ışıklı bir flashla tekrar açtım bekledim yine olmadı hatta flashın ışığı hiç yanmadı bile, dediğiniz gibi anakart sanırım, ben bunu netten alıp değiştirsem sorun düzelir mi? Değişimi yapabilirim elimden o kadarı gelir yoksa direk servisimi ariyim sizce
Netten alınanda her ne kadar birebir aynı gibi görünsede soket ve smd parça dizilim farkı olabilir. Servis daha garanti görünüyor.

MERHABALAR 17MB120 ANAKRT VAR ANAKARTI DEĞİŞTİRDİM GÖRÜNTÜ YARIM ÇIKIYOR 49UA8900 SERİNOSUNU ÇOCUK YIRTMIŞ ELİNDE FULLYAZILIM OLAN USTALAR YARDIM EDEBİLİRMİ.TEŞEKKÜRLER

MERHABALAR 17MB120 ANAKRT VAR ANAKARTI DEĞİŞTİRDİM GÖRÜNTÜ YARIM ÇIKIYOR 49UA8900 SERİNOSUNU ÇOCUK YIRTMIŞ ELİNDE FULLYAZILIM OLAN USTALAR YARDIM EDEBİLİRMİ.TEŞEKKÜRLER
eski anakartın etiket fotosunu eklermisin

eski anakartın etiket fotosunu eklermisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp-Image-2021-07-24-at-21.14.3739b0778fc7256a4e.jpg
WhatsApp-Image-2021-07-24-at-21.14.41ae49d4db7d5876da.jpg

WhatsApp-Image-2021-07-24-at-21.14.3739b0778fc7256a4e.jpg
WhatsApp-Image-2021-07-24-at-21.14.41ae49d4db7d5876da.jpg
ustam u11 ve u13 epromları tekrar yazdım durum aynı değişmedi belki panel dosyası flashta olabilir full yazılım varsa verirseniz mükemmel olacak şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler.

Son düzenleme:
kondansatör bozulanda 2 adet yenide 1 adet yazılım uymassa deniyeceğim gine öteki yazılımlarımı denesem diye düşünüyorum ustam olmassa

eksik direnç varsa olmaz mikroskopun varsa eski den yeni ye aktar

Eksikleri tamamladım deniyince cevap yazıcam ustam

Birde elinizde BEKO B49L 8752 5S 4K full yazılımı varmı ustam

Tengo una toshiba 49v5863dg con 17mb130s, cargo el firmware a través de usb y comienza bien, compruebo la red, los canales, etc. después de configurar todo funciona bien pero si lo apago desde el control remoto pasa al modo de espera y no puedo encenderlo, no controla la distancia, ni funciona con los botones del televisor. solicito software

Tengo una toshiba 49v5863dg con 17mb130s, cargo el firmware a través de usb y comienza bien, compruebo la red, los canales, etc. después de configurar todo funciona bien pero si lo apago desde el control remoto pasa al modo de espera y no puedo encenderlo, no controla la distancia, ni funciona con los botones del televisor. solicito software

¿Está seguro de haber instalado el software original? Cuando apaga el televisor, elimina el software, la placa base está defectuosa.

Google translate

s.a bunun yazılımını alma sansımız varmı youtubede acmama sorun yasıyorum yazılım eski yenilersek sorun cozulurmu ?

WhatsApp-Image-2021-07-26-at-18.28.03.jpg

Geri
Üst Alt