alisverisfirsatlarimiz
Yeni Üye
merhaba televizyonumda hiçbir şekilde sinyal-kalite gelmiyor. yazılımı güncellemek istedim fakat 23247521 dosyası yok. hiçbir yerde bulamadım. yardımcı olur musunuz?
ful![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:merhaba 48fhd televizyonuna full yazılım ekleyeblirmisiniz
Televizyonumu açamıyorum full yazılım için yardımlarınızı bekliyorum.
seri no yazarmısınmerhaba televizyonumda hiçbir şekilde sinyal-kalite gelmiyor. yazılımı güncellemek istedim fakat 23247521 dosyası yok. hiçbir yerde bulamadım. yardımcı olur musunuz?
17mb82s full yazılım lazım yardımcı olurmusunuz .?
![]()
çok iyi olur hocam dediğim gibi entegrelere yazılım attığımda düzeliyor usb ile güncellemeyi deneyince yine standbyda kalıyor.Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin arşivimde full yazılım varsa link veririrm denersiniz.
çok iyi olur hocam dediğim gibi entegrelere yazılım attığımda düzeliyor usb ile güncellemeyi deneyince yine standbyda kalıyor.
![]()
@TEKNOwest Usta size yazılım linki vermiş.çok iyi olur hocam dediğim gibi entegrelere yazılım attığımda düzeliyor usb ile güncellemeyi deneyince yine standbyda kalıyor.
![]()
vestle.tv ye suana kadar guncelleme gelmedi ama nusteri temsilcisini aradiginmda garantisi bittiig icin servis uzerinden saglaniyor diyor...
ve smart tv de YouTube de ve bazi web sitelerinde donma yapiyor..musteri tem.aradim servis gelip guncelleme yapar dedi buyuk ihtimalle sorun ( youtube nin guncel olmamasi ) suan tv ye baktığım da
Kayıtlı ürününüzün modeli VESTEL SM.48FD7300 LED TV...
yazilim ise suan ki( V.3.26.15.0 ) yeni cikan yazilim varmi yada varsa nasil öğrenebilirim..
ve yazılım varsa nasil ulasip yükleyebilirim.
Yardimci olursaniz sevinirim
![]()
tsk ederim.bu kadar cabuk cevap beklemiyordum;)
titantun gri karbon siyah metal tel desenli keyfinize kalmistsk ederim.bu kadar cabuk cevap beklemiyordum;)
hangisini indirip kuracağım ve nasil kuracagim
carbon mu titanium.mu?