smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
hmm ikisi de tv min modeline uygun olan anladim..
tsk ederim?

peki yazilim yuklemeyi nasil.yqpacagim..
bi sekilde yuklemenin yapilisnin anlatıldığı forum sayfasi varsa yonlendirirseniz sevinirim..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim içinde çözum bulabilirmisiniz acaba ?
açılmadığı için size full yazılım gerekli yardımcı olacak arkadaşları etiketliyorum By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest F fikoloji

B Çevrimdışı

Berk Canikoğlu

Yeni Üye
20 Haz 2021
4
21
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açılmadığı için size full yazılım gerekli yardımcı olacak arkadaşları etiketliyorum By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest F fikoloji
teşşekürler bekliyorum

K Çevrimdışı

Kunak75

Yeni Üye
17 Ocak 2021
13
44
yönlendirme.icin tsk ederim ;)

cok karisik olmuş ama.sizin gönderdiğiniz linkiteki carbon olani indirdim...ve usb ile yapacagim..
ama cekirdek yazilim ki yuklemem.daha iyu olur full yazilim mi ?

yoruyorum sizi hoşgörün..

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
full yazılım pcdeki format işlemidir çekirdek ise versiyon yükseltmedir linklediğim sayfada çekirdek yazılımlar bulunur full yazılımsa seri numaranıza özel olarak ustalarımız tarafından tv buga girdiğinde açılmadığında yüklemeniz üzere ustalarımız tarafından tarafınıza özel paylaşılmaktadir. Yazılı9m yükleme işlemi her ikisi için de riskli bir işlemdir. Uygtulayıp uygulamamak şahsi takdirinizdir.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Yazılımın eproma işlenmesi 5 dakika kadar sürmektedir sabırla tv tekrar açılana kadar bekleyiniz işlemi yarıda kesip fişi çekerseniz eprom uçar

K Çevrimdışı

Kunak75

Yeni Üye
17 Ocak 2021
13
44
eyvaAllah...usb ile.pc de halledip yukseltmeyi yapacağım..( bu kadar.kolay bir işlemi gelen servis anlatmiyor veya illa ucret talep ediyolar ya..).. cok tskler artik donma olmayacak sürekli YouTube ye web sayfasina gir cik yapmayacagim insaAllah

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
vestle.tv ye suana kadar guncelleme gelmedi ama nusteri temsilcisini aradiginmda garantisi bittiig icin servis uzerinden saglaniyor diyor...

ve smart tv de YouTube de ve bazi web sitelerinde donma yapiyor..musteri tem.aradim servis gelip guncelleme yapar dedi buyuk ihtimalle sorun ( youtube nin guncel olmamasi ) suan tv ye baktığım da
Kayıtlı ürününüzün modeli VESTEL SM.48FD7300 LED TV...

yazilim ise suan ki( V.3.26.15.0 ) yeni cikan yazilim varmi yada varsa nasil öğrenebilirim..
ve yazılım varsa nasil ulasip yükleyebilirim.

Yardimci olursaniz sevinirim

IMG_20210620_1600197f42765886fb578c.jpg
Yazılım link

Geri
Üst Alt