Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Son düzenleme:
degildi tabiki,siz sordunuz garanti varmı diye belki düzelme şansı vardır diye düşündüm bende, ne gerek var laf sokmaya @fikoloji
Laf sokmamış. Cihaz ı gece kapattınız sabah açılmıyor servis e bu şekilde arıza kaydı açtırın örneğini vermiş. Siz isterseniz gerçeği söyleyebilirsiniz bu durum da garanti ye alınmayabilir

Laf sokmamış. Cihaz ı gece kapattınız sabah açılmıyor servis e bu şekilde arıza kaydı açtırın örneğini vermiş. Siz isterseniz gerçeği söyleyebilirsiniz bu durum da garanti ye alınmayabilir
özür dilerim hocam yanlış anlamışım üzgünüm? yardımlarınız için teşekkür ederim @TEKNOwest @fikoloji

özür dilerim hocam yanlış anlamışım üzgünüm? yardımlarınız için teşekkür ederim @TEKNOwest @fikoloji
Ben sabah kalktiginizda TV bu şekilde idi ok ? Gibi şey ettim ama yanlış anlaşılma olmuş ☺️ sorun yok bazen hızlı yazıp çıkmak zorunda kalıyoruz yanlış alnlasiaya neden olduysak biz özür dileriz ?

Ben sabah kalktiginizda TV bu şekilde idi ok ? Gibi şey ettim ama yanlış anlaşılma olmuş ☺️ sorun yok bazen hızlı yazıp çıkmak zorunda kalıyoruz yanlış alnlasiaya neden olduysak biz özür dileriz ?
Estağfurullah abi aynen öyle oldu teşekkür ederim yardimlariniza ?

TV seri no paylaşır mısınız v5 geçiş yazılımı olabilir

IMG_20210411_193223.jpg

IMG_20210411_193253.jpg

Hocam seri no ya nasıl bakabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar,
Vestel 40fa5050 sanırım mb82s ama resim ekte tam model için. güncel yazılım için yardımcı olurmusunuz lütfen. Mkv dosyaları oynatma konusunda sorunum var. yüklemesini biliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Vestel_40fa5050_mb82s.jpg

MB130 v4-v5 Yeni Yazılım V5 güncellemesi yapabilirsin.
Hocam merhaba
Zip dosyasını indirdim. Zip i açıp Fat32 usb sürücüye ekledim.
Tvye takıp 1505 dediğimde işlem başarısız diyor.
Acaba nerede yanlış yapıyorum
Yardımcı olurmusunuz

Hocam merhaba
Zip dosyasını indirdim. Zip i açıp Fat32 usb sürücüye ekledim.
Tvye takıp 1505 dediğimde işlem başarısız diyor.
Acaba nerede yanlış yapıyorum
Yardımcı olurmusunuz
Full yazılım olarak yukliyeceksiniz içinde talimatlar yazıyordu sanırım

Merhaba, Seg 32226B yazılım arıyorum cihaz hiç açılmıyor mümkün müdür acaba teşekkürler
286281d7737a5d470.jpg

Geri
Üst Alt