başka türlü kurtulma şansı yokmudur hocam F fikoloji
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vestel ile görüştüm garantisi 3 yılmış hocam, hala daha devam ediyormuş servise başvurabilirmiyim F fikoloji TEKNOwest
Son düzenleme:
başka türlü kurtulma şansı yokmudur hocam F fikoloji
Tabiki , gece yattiniz sabah kalktiginizda böyle idi ?başka türlü kurtulma şansı yokmudur hocam F fikoloji
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vestel ile görüştüm garantisi 3 yılmış hocam, hala daha devam ediyormuş servise başvurabilirmiyim F fikoloji TEKNOwest
degildi tabiki,siz sordunuz garanti varmı diye belki düzelme şansı vardır diye düşündüm bende, ne gerek var laf sokmaya F fikolojiTabiki , gece yattiniz sabah kalktiginizda böyle idi ?
Laf sokmamış. Cihaz ı gece kapattınız sabah açılmıyor servis e bu şekilde arıza kaydı açtırın örneğini vermiş. Siz isterseniz gerçeği söyleyebilirsiniz bu durum da garanti ye alınmayabilirdegildi tabiki,siz sordunuz garanti varmı diye belki düzelme şansı vardır diye düşündüm bende, ne gerek var laf sokmaya F fikoloji
özür dilerim hocam yanlış anlamışım üzgünüm? yardımlarınız için teşekkür ederim TEKNOwest F fikolojiLaf sokmamış. Cihaz ı gece kapattınız sabah açılmıyor servis e bu şekilde arıza kaydı açtırın örneğini vermiş. Siz isterseniz gerçeği söyleyebilirsiniz bu durum da garanti ye alınmayabilir
Ben sabah kalktiginizda TV bu şekilde idi ok ? Gibi şey ettim ama yanlış anlaşılma olmuş sorun yok bazen hızlı yazıp çıkmak zorunda kalıyoruz yanlış alnlasiaya neden olduysak biz özür dileriz ?özür dilerim hocam yanlış anlamışım üzgünüm? yardımlarınız için teşekkür ederim TEKNOwest F fikoloji
Estağfurullah abi aynen öyle oldu teşekkür ederim yardimlariniza ?Ben sabah kalktiginizda TV bu şekilde idi ok ? Gibi şey ettim ama yanlış anlaşılma olmuş sorun yok bazen hızlı yazıp çıkmak zorunda kalıyoruz yanlış alnlasiaya neden olduysak biz özür dileriz ?
TV seri no paylaşır mısınız v5 geçiş yazılımı olabilir
Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım KonusuMerhabalar,
Vestel 40fa5050 sanırım mb82s ama resim ekte tam model için. güncel yazılım için yardımcı olurmusunuz lütfen. Mkv dosyaları oynatma konusunda sorunum var. yüklemesini biliyorum. Şimdiden teşekkürler..
MB130 v4-v5 Yeni Yazılım V5 güncellemesi yapabilirsin.
Hocam seri no ya nasıl bakabilirim.
Hocam merhabaMB130 v4-v5 Yeni Yazılım V5 güncellemesi yapabilirsin.
Full yazılım olarak yukliyeceksiniz içinde talimatlar yazıyordu sanırımHocam merhaba
Zip dosyasını indirdim. Zip i açıp Fat32 usb sürücüye ekledim.
Tvye takıp 1505 dediğimde işlem başarısız diyor.
Acaba nerede yanlış yapıyorum
Yardımcı olurmusunuz