Vaz geçin yüklemeyin zaten hiç bir şeyin değişmeyeceğini yazmıştım. Boot versiyonu da alt versiyon full yazılımı vermedim onunda boot alt versiyondu.çektim tv açıldı ama yazılım hala aynı
Olduğu gibi kullanın.
Vaz geçin yüklemeyin zaten hiç bir şeyin değişmeyeceğini yazmıştım. Boot versiyonu da alt versiyon full yazılımı vermedim onunda boot alt versiyondu.çektim tv açıldı ama yazılım hala aynı
teşekkürler yapacak bişey yok ozaman elimde bulunması amacıyla müsait oldugunuz bir zamanda full yazılım linkini rica etsem biliyorum çok fazla istekte bulundum kusura bakmayın.Vaz geçin yüklemeyin zaten hiç bir şeyin değişmeyeceğini yazmıştım. Boot versiyonu da alt versiyon full yazılımı vermedim onunda boot alt versiyondu.
Olduğu gibi kullanın.
Rica ederim.teşekkürler yapacak bişey yok ozaman elimde bulunması amacıyla müsait oldugunuz bir zamanda full yazılım linkini rica etsem biliyorum çok fazla istekte bulundum kusura bakmayın.
Bu dosyada da yok.
Bence zorlamayın riskli kart. Android box alınçektim tv açıldı ama yazılım hala aynı
Bence düzelmez çünkü özellik olarak bu var.full yazılım atsak düzelmez mi acaba ?
ürün revizyonlu ürün olduğu farklı bir seri no ile başlamış galiba, peki star wars olmayan 22 inç vestel tv mb97 full yazılımı atsak nasıl olur?Bence düzelmez çünkü özellik olarak bu var.
Star wars özelliği olmayan 22'' Tv barkod bilgisi lazım.ürün revizyonlu ürün olduğu farklı bir seri no ile başlamış galiba, peki star wars olmayan 22 inç vestel tv mb97 full yazılımı atsak nasıl olur?

çok teşekkür ederim ustamYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
![]()
Bu cihazın yazılımları lazım.
![]()
merhaba ürünün ful yazılımını rica edebilir miyim.