By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804

teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

By_Trol By_Trol bakıcak şimdi aslında yapılması gerekenleri yaptım ama sanırım illaki bir yeri atlıyorum sanırım.
birde vestel neden bazı tv lere fişi prize takınca hemen elektirik alır almaz ekrana vestel yazısı geliyor sonra tekrar stndby moduna geçme gibi bir özellik koymuş ki mb120 dede ve mb97 dede var fakat mb211 de yok acaba bu modlamada resimdeki yer olabilir mi?

logobe90f0e89f48959d.jpg

yada acaba bu olabilir mi ?

logo2.jpg
Eklediğiniz dosyada kapanış sesini kapatacak bölüm yok diğer dosyalarda olabilir siz birini upload yapmışsınız.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
IMG_20210302_0018257774a1e38cbd7084.jpg

Usta TV fotosu istemiştin son güncel yazılım için bakarmısın rica etsem.
Üst versiyon yazılım var fakat senin tv nin boot versiyonu alt versiyon güncelleme yazılımı yüklendiğinde tv nizin açılış ekranı bozulabilir logo yerine droplanma , karıncalanma , renklenme gelebilir. Yüklemezseniz daha iyi

K Çevrimdışı

Karb10

Yeni Üye
24 Şub 2021
12
27
Üst versiyon yazılım var fakat senin tv nin boot versiyonu alt versiyon güncelleme yazılımı yüklendiğinde tv nizin açılış ekranı bozulabilir logo yerine droplanma , karıncalanma , renklenme gelebilir. Yüklemezseniz daha iyi
peki boot versiyonunu yukseltemezmiyiz. ve dosya linkini verirmisiniz rica etsem denemek istiyorum eger boot ta yukseltilebiliyorsa onuda paylaşırsanız çok sevinirim.

ve eğer karımcalanma tarzı şeyler olursa full yazılımla düzelmezmi?

B Çevrimdışı

birgecevakti

Yeni Üye
18 Şub 2021
38
39
Eklediğiniz dosyada kapanış sesini kapatacak bölüm yok diğer dosyalarda olabilir siz birini upload yapmışsınız.
Config / winkanimation klasörü bildiğim kadarıyla normal vestel tv lerdeki göz kırmanın açılıp kapanması ile ilgili yapılan yer diye biliyorum.
stars wars tv de kapanış işlemi için bu klasöre baktığımda true açıktı false yapmama rağmen sorun devam ediyor.
o zaman ben size HW dosyasını da göndereyim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Config / winkanimation klasörü bildiğim kadarıyla normal vestel tv lerdeki göz kırmanın açılıp kapanması ile ilgili yapılan yer diye biliyorum.
stars wars tv de kapanış işlemi için bu klasöre baktığımda true açıktı false yapmama rağmen sorun devam ediyor.
Kontrol ederim.

K Çevrimdışı

Karb10

Yeni Üye
24 Şub 2021
12
27
K Karb10 Bu yazılımı yükleyin sonucu yazın
Güncelleme yazılım link

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
ilk ful sonra güncelleme yapmayacakmıydık?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Bu dosyada da yok.

Geri
Üst Alt