17MB120 panel VES430QNDL-2D-N11VES43000QNDL-2D-N11
Yazılım işinizi gördü mü?F fikoloji hocamızı yakalamışken buarada hemen danışayım ? hocam by_trol sanırım yoğun sizden full yazılım rica edebilir miyim.
TEKNOwest ustam merhaba,
hocam inanın utanıyorum yaarken ama ekranda vestel yazısı geliyor biranda hemen geri gidiyor :(son yazılımda işe yaramadı
Hocam merhaba bu yazılımı yukledım tv actı fakat dgi türk kullanıyorum hdım üzerinden şimdide sadece scart üzerinden görüntü alabiliyorum onun için yardımcı olurmusunuzLinkteki yazılımı deneyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yine OK tuşu ile yüklenecek
Linkteki dosyayı zipten çıkartıp flash bellekteki ile değiştirin diğerleri flash bellekte kalacak onları ellemeyin.TEKNOwest ustam merhaba,
Fat32 formatlı iki tane farklı bellek ile denedim. Birisi 32GB diğeri 8GB fakat full yazılım yükleme başlamıyor.
Aynı şekilde Vestel logosu geliyor ve kapanıyor. Neden olduğuna dair bir fikriniz var mı? Yoksa donanımsal bir sorun mu var?
Teşekkürler
By_Trol merhaba,Linkteki dosyayı zipten çıkartıp flash bellekteki ile değiştirin diğerleri flash bellekte kalacak onları ellemeyin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Linkteki yazılımı denermisinHocam merhaba bu yazılımı yukledım tv actı fakat dgi türk kullanıyorum hdım üzerinden şimdide sadece scart üzerinden görüntü alabiliyorum onun için yardımcı olurmusunuz