merhaba vestel 49ub8300 model tv var stand by sürekli yanıp sönüyor ekran hiç açılmıyor anakart 17mb120 model full yazılım lazım seri numarası 7696460 600857
Gizli içeriği görüntülemek için lütfen Giriş yapın veya Kayıt olun.
merhaba vestel 49ub8300 model tv var stand by sürekli yanıp sönüyor ekran hiç açılmıyor anakart 17mb120 model full yazılım lazım seri numarası 7696460 600857
menü 4725 tuşlayın açılan ekran görüntüsünü foruma ekleyin versiyon kontrolü yapalımMerhabalar,
40 UD 8400 tv'de wifi bir süre sonra kopuyor ve kapatıp elektrik kesmeden düzelmiyor. Daha önce aldığım full yazılımı kaybettim, link de ölmüş maalesef. Tekrar rica ediyorum, zahmet için kusura bakmayın lütfen:
10118213 1808800121
VPAZ: 20274266
SN: 8091822 800121
mb82 kurtarma yazılımı mevcutMerhaba arkadaslar, Seg marka, SEG 32226B 32" LED TV televizyonum icin full yazilima ihtiyacim var. Tavsiye edebilirseniz sevinirim.
tesekkurler
![]()
merhabalar. SEG SC7600 tv var. anakart mb97.. internet kablosu ile youtube girmeye çalışıyorum olmuyor. ıptv içinde arkadaş smart uygulaması yokmu dedi uygulama mağazası tv nizde olmadığı için ıptv için android tv box almalısın dedi. doğrumudur. ne yapmalıyım güncelleme . vestel toolbox zip kursam nolur
eyvallah..Önemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
Yazılım linkMerhabalar..
Seg marka ekran logo geliyor sonrasi karanlik kumanda işlem yapmiyor güncelleme yi yükledim hala ayni full yazilimi bulamadim yardimci olurmusunuz.
![]()
![]()
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedi
Bunu denedim ama olmadi ustam acaba full yazilim varmi ben bulamadimYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
donanımsal olabilir uydu tuner ıc arızalı olduğundada bu hatayı yapar.Bunu denedim ama olmadi ustam acaba full yazilim varmi ben bulamadim
Merhaba,menü 4725 tuşlayın açılan ekran görüntüsünü foruma ekleyin versiyon kontrolü yapalım
Merhaba, teşekkür ederim.menü 4725 tuşlayın açılan ekran görüntüsünü foruma ekleyin versiyon kontrolü yapalım
menü 4725 tuşlayın açılan ekran görüntüsünü foruma ekleyin versiyon kontrolü yapalım
karbon 3,62,35 denermisinMerhaba,
Teşekkür ederim. Foto aşağı
Merhaba, teşekkür ederim.
İyi pazarlar:
![]()