Z Çevrimdışı

zibido

Yeni Üye
29 Eyl 2020
5
44
Linkteki yazılımı yükleyin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızın hepsini yapmıştım fakat biri 8gb diğer 16 gb flash belleklerle denemiştim. Maalesef şu an elimde 4gb altında kapasitede flash bellek yok arkadaşlarımdan temin edip ilk fırsatta deneyeceğim. Sonucu buraya yazarım.

Z Çevrimdışı

zibido

Yeni Üye
29 Eyl 2020
5
44
Linkteki yazılımı yükleyin.

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
Tekrar merhaba;

Söylediğiniz gibi 4 gb lık flash bellek aldım ve yazdığınız talimatları aynen uyguladım ancak yine değişen bir şey olmadı. power ışığı yanıp sönmeye devam ediyor ancak 10 dk beklememe rağmen herhangi bir değişme olmuyor. anakartı çıkartıp direk bilgisayardan yazılım atmak mümkün müdür acaba?

T Çevrimdışı

tivito

Yeni Üye
28 Eyl 2020
6
49
I have a software for the stick but it is not specific for your TV. I have a MX25L1605 flash bin but it is rewritten with a programmer. It's right on your TV. If you want to try, you can find the stick software below.
Hello again! I downloaded the software. I made a backup copy of SPI MX25L1605. The update was successful. Unfortunately I have another problem with the TV. The backlight is defective. I expect the delivery of the LED strips next week.
I gave a signal to HDMI1. There is speech. The screen is dark and I can't report a picture. The remote control also works. The startup logo has not changed ...
After installing the LED strips I will write about the final result.
Thank you so much!

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Tekrar merhaba;

Söylediğiniz gibi 4 gb lık flash bellek aldım ve yazdığınız talimatları aynen uyguladım ancak yine değişen bir şey olmadı. power ışığı yanıp sönmeye devam ediyor ancak 10 dk beklememe rağmen herhangi bir değişme olmuyor. anakartı çıkartıp direk bilgisayardan yazılım atmak mümkün müdür acaba?
Linkteki yazılımı yükler misin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Hello again! I downloaded the software. I made a backup copy of SPI MX25L1605. The update was successful. Unfortunately I have another problem with the TV. The backlight is defective. I expect the delivery of the LED strips next week.
I gave a signal to HDMI1. There is speech. The screen is dark and I can't report a picture. The remote control also works. The startup logo has not changed ...
After installing the LED strips I will write about the final result.
Thank you so much!
Which brand's logo do you need?

Z Çevrimdışı

zibido

Yeni Üye
29 Eyl 2020
5
44
Linkteki yazılımı yükler misin.
Tek değişiklik şu oldu: cihazı fişe taktığımda logo gelip stanby moduna geçip logo gidiyordu. şu an logo geliyor ve fişi çekinceye kadar gitmiyor. cihaz da açılmıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Tek değişiklik şu oldu: cihazı fişe taktığımda logo gelip stanby moduna geçip logo gidiyordu. şu an logo geliyor ve fişi çekinceye kadar gitmiyor. cihaz da açılmıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Linkteki yazılımı deneyin sorun devam ederse servisten destek alın.

E Çevrimdışı

Elfkpc

Yeni Üye
29 Eyl 2020
2
34
Merhaba vestel 49ud9300 SN 8014553800034 cihaz açılmıyor, kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönüyor. kurtarma yazılımı için yardımlarınızı bekliyorum

IMG_20201001_091304.jpg

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797

Yeni verilen yazılımın olup olmadığı hakkında sonucu yazar mısın.

C Çevrimdışı

coco666

Yeni Üye
1 Eki 2020
7
34
Merhabalar,

43L2863dg model toshiba tv var bende türkiyede değilim. Genel sorunu hiç açılmaması bu yüzden v1/v2/v3 gibi bir bilgiye sahip değilim maalesef.

Cihaz açılmıyor, kırmızı ve yeşil ışık yanıp sönüyor. Ok tuşuna basıp fişe takıp diğer sayfadaki güncellemeleri atmaya çalıştım ama, hızlı yanıp sönme moduna geçmiyor maalesef.

Kurtarma yazılımı mevcut mudur?

SS.jpg

Şimdiden teşekkür ediyorum.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Merhabalar,

43L2863dg model toshiba tv var bende türkiyede değilim. Genel sorunu hiç açılmaması bu yüzden v1/v2/v3 gibi bir bilgiye sahip değilim maalesef.

Cihaz açılmıyor, kırmızı ve yeşil ışık yanıp sönüyor. Ok tuşuna basıp fişe takıp diğer sayfadaki güncellemeleri atmaya çalıştım ama, hızlı yanıp sönme moduna geçmiyor maalesef.

Kurtarma yazılımı mevcut mudur?

SS.jpg

Şimdiden teşekkür ediyorum.
Yurt dışı üretimi televizyonlara yokoono yokoono Usta yardımcı oluyor kendisini etiketledim yazışmayı gördüğünde yardımcı olacaktır.

Geri
Üst Alt