Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhaba bende vestel pf 8575 tv var youtube ye giremediğim için tv ye tavsiyenizle çekirdek yazılım yükeldim ama renkler karıştı daha önceki yazılımı resimde atıyorum aynı yazılımı tekrar yüklemek istiyorum acaba yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

WhatsApp-Image-2020-05-13-at-17.20.36.jpg
seri no yazarmısın

VESTEL TV İÇİN PANEL YAZILIMI GEREKİYOR
MODEL:32HB5000
SN:7808002 701805

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Dediğin gibi denedim olmadı abi şimdi ne yapmam gerekiyor full için yaz dedin buraya 43hl560 hı level açmak için tuşa basıyorum lamba yanıp sönüyor tv açılmıyor

IMG-20200512-WA0001daa629e462c3d2b7.jpg

Merhaba bende vestel pf 8575 tv var youtube ye giremediğim için tv ye tavsiyenizle çekirdek yazılım yükeldim ama renkler karıştı daha önceki yazılımı resimde atıyorum aynı yazılımı tekrar yüklemek istiyorum acaba yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

WhatsApp-Image-2020-05-13-at-17.20.36.jpg
Biz her yerde Mb9x serisi için yazılım tavsiye etmiyoruz dedik. Neye istinaden tavsiyemiz oldu merak ettim...

Bu yazılımı nereden almıştın acaba ,bizde MB90 için çekirdek yazılımı yok diye biliyoruym :alala

@fikoloji ,bizde MB90 core(çekirdek) yazılım varmı ki forumda ,bana da lazım idi :)
Arama yaparsan eski mesajlardan denk gelirsen vardır. Yoksa bende de yok, yeni upload sitemize yükleme yapınca geçmişe sünger çektim ?

Arama yaparsan eski mesajlardan denk gelirsen vardır. Yoksa bende de yok, yeni upload sitemize yükleme yapınca geçmişe sünger çektim ?
Sevgili fiko ,özellikle sorduğu anlamışsındır ,en azından nedenini tahmin etmişsindir :kiskis

Geri
Üst Alt