Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhaba benim 17MB120 model numaralı anakarta sahip TV malesef akşam normal kapanmasına rağmen ertesi gün sadece standby modunda kalıdi ve TV açılmıyor. Araştırmalarima göre yazılım çökmüş ve full versiyona ihtiyacım var. Rica etsem yardımci olabilirmiisniz. S.N 7772060 700027 şimdiden Teşekkürler
Yazılım kolay kolay çökmez arkasına bakınız ethernet ışığı yanıyormu? elektriksel bişeydir.

vestel 17mb82s anakart yeni anakart 17mb140 yerine taktım ama ekran ters görüntü net
sn: 7193622 400509 32fd4041 icindeki fd7070 yazılım lasim tesekurler hocam

Yazılım kolay kolay çökmez arkasına bakınız ethernet ışığı yanıyormu? elektriksel bişeydir.
ilginiz için teşekkür ederim full yazılım buldum farklı bir siteden yükledim normale döndü.

Merhaba benim 17MB120 model numaralı anakarta sahip TV malesef akşam normal kapanmasına rağmen ertesi gün sadece standby modunda kalıdi ve TV açılmıyor. Araştırmalarima göre yazılım çökmüş ve full versiyona ihtiyacım var. Rica etsem yardımci olabilirmiisniz. S.N 7772060 700027 şimdiden Teşekkürler
ful

Merhabalar. Annemde olan techwood marka televizyon bootloopa düşmüş. Bunu full yazılım ile kurtarabilir miyiz.

IMG-20200326-WA0003.jpg

Merhabalar. Annemde olan techwood marka televizyon bootloopa düşmüş. Bunu full yazılım ile kurtarabilir miyiz.

IMG-20200326-WA0003.jpg
titanyum olanını deneyiniz

@TEKNOWEST, çok teşekkürler hocam desteğiniz için. Birde anneme anlatmam gerekecek bunu inşallah yapabilir. :)

linkte kurtarma yazılımı mevcut denermisin

Sorun çözüldü, çok teşekkürler.

Merhabalar Regal Marka (MB96) tv ye upgrade sonrası siyah ekranda kaldı. Tv açtığımda logo flan gelimiyor sadece ekranın ışığı yaıyor hiçbir görüntü yok. Yardımcı olur musunuz.

Full yazılım mı yuklemem gerekli. Elinde olan var mı?

01529670146d970c1.jpg

Geri
Üst Alt